Samaritan Trailer prikazuje film o superjunaku Sylvester Stallonea

Pogledajte službeni trailer za novi žestoki akcijski triler sa superherojima “Samaritan”, u kojem Sylvester Stallone glumi povučenog sanitarnog radnika koji bi mogao biti i legendarni osvetnik superjunaka.

- Advertisement -

U režiji australskog redatelja Juliusa Averyja, koji je prethodno režirao kultni horor triler iz Drugog svjetskog rata iz 2018. “Overlord”, film prati 13-godišnjeg dječaka Sama (glumi ga Javon ‘Wanna’ Walton; iz “Euforije” i ” The Umbrella Academy: Sezona 3″) dok pokušava izvući svog susjeda (Stallonea) iz mirovine nakon što je otkrio da je nekoć bio legendarni heroj u borbi protiv kriminala poznat kao Samaritanac.

U filmu, koji se temelji na indie grafičkom romanu Bragija F. Schuta, Marca Oliventa i Renza Podeste, također glume Pilou Asbaek (Igra prijestolja), Dascha Polanco (Narančasto je novo crno), Moises Arias (The King of Staten Island) i Martin Starr (Silicijska dolina).

Samaritan Film u kinima od Augusta 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Trinaestogodišnji Sam Cleary (Javon ‘Wanna’ Walton) sumnja da je njegov misteriozno povučeni susjed gospodin Smith (Sylvester Stallone) zapravo legendarni osvetnik Samaritanac, koji je prijavljen mrtav prije 20 godina. S porastom kriminala i gradom na rubu kaosa, Sam se zadaje da izvuče svog susjeda iz skrovišta kako bi spasio grad od propasti.

U nastavku pogledajte trailer Samaritan:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Sylvester Stallone, Javon ‘Wanna’ Walton, Pilou Asbaek, Dascha Polanco, Moises Arias, Martin Starr

Žanr Filma:

Akcija, Drama, Fantazija, Filmovi 2022

Redatelj:

Julius Avery

Scenarist:

Bragi F. Schut

Trajanje filma:

/ Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...