Thursday, June 13, 2024

Sasquatch Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Sasquatch”, novi trodijelni dokumentarac koji prati istraživačkog novinara Davida Holthousea dok istražuje neobično sumornu kriminalnu priču u kojoj su masakrirana trojica muškaraca, a njihova tijela pronađena su rastrgana na farmi kanabisa u Sjevernoj Americi Kalifornija 1993. godine.

Od producenata koji su vam donijeli dokumentarac gurua nepoznatog od izmišljenog filma “Wild Wild Country” dolazi nova dokumentarna serija Hulu koja istražuje bizaran incident u kojem je stvorenje Bigfoota devedesetih navodno zaklalo trojicu muškaraca.

Svjedoci kažu da je to bio Sasquatch, dok drugi vjeruju da su to morali biti ubojiti dileri. U pokušaju da provjeri priču, Holthouse putuje u zloglasni “Smaragdni trokut”, opasno područje u sjevernoj Kaliforniji poznato po neovlaštenim farmama kanabisa. To je i mjesto mnogih neriješenih slučajeva nestalih osoba.

Sasquatch Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Tijekom posjeta farmi u sjevernoj Kaliforniji 1993. godine, istraživački novinar David Holthouse čuo je priču koja ga i dalje proganja: Na obližnjoj farmi trojica muškaraca su u ubijana divljačkom napadu Bigfoota.

SASQUATCH prati Davida dok posjećuje Redwoodove 25 godina kasnije, u potrazi za bilo kakvim dokazima koji bi mogli dovesti do istine onoga što se dogodilo te noći. Dok vuče za niti ove priče, odvest će ga putem koji je daleko strašniji nego što bi itko mogao zamisliti.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: David Holthouse
Kreator: Joshua Rofe
Žanr: Dokumentarni, Krimi, Mistarija, Tv Series
Trajanje: 43 min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave