Friday, April 16, 2021

Sasquatch Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za “Sasquatch”, novi trodijelni dokumentarac koji prati istraživačkog novinara Davida Holthousea dok istražuje neobično sumornu kriminalnu priču u kojoj su masakrirana trojica muškaraca, a njihova tijela pronađena su rastrgana na farmi kanabisa u Sjevernoj Americi Kalifornija 1993. godine.

Od producenata koji su vam donijeli dokumentarac gurua nepoznatog od izmišljenog filma “Wild Wild Country” dolazi nova dokumentarna serija Hulu koja istražuje bizaran incident u kojem je stvorenje Bigfoota devedesetih navodno zaklalo trojicu muškaraca.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Svjedoci kažu da je to bio Sasquatch, dok drugi vjeruju da su to morali biti ubojiti dileri. U pokušaju da provjeri priču, Holthouse putuje u zloglasni “Smaragdni trokut”, opasno područje u sjevernoj Kaliforniji poznato po neovlaštenim farmama kanabisa. To je i mjesto mnogih neriješenih slučajeva nestalih osoba.

Sasquatch Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Tijekom posjeta farmi u sjevernoj Kaliforniji 1993. godine, istraživački novinar David Holthouse čuo je priču koja ga i dalje proganja: Na obližnjoj farmi trojica muškaraca su u ubijana divljačkom napadu Bigfoota.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

SASQUATCH prati Davida dok posjećuje Redwoodove 25 godina kasnije, u potrazi za bilo kakvim dokazima koji bi mogli dovesti do istine onoga što se dogodilo te noći. Dok vuče za niti ove priče, odvest će ga putem koji je daleko strašniji nego što bi itko mogao zamisliti.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: David Holthouse
Kreator: Joshua Rofe
Žanr: Dokumentarni, Krimi, Mistarija, Tv Series
Trajanje: 43 min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Borat Supplemental Reportings (2021) Trailer Filma

Amazon je objavio službeni trailer za novi, nadolazeći komedijski specijalni "Borat Supplemental Reportings", koji...

Hitman’s Wife’s Bodyguard (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za "Hitman's Wife's Bodyguard", nadolazeći nastavak hit akcijske-kriminalne komedije iz...

Batman: The Long Halloween, Part One (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Batman: The Long Halloween, Part One", novi, nadolazeći DC animirani...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU