Wednesday, May 12, 2021

Saved by the Bell Season 1 (2020) Trailer Serije

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeću revijalnu seriju temeljenu na klasičnom sirastom sitcomu iz 90-ih srednjoškolskog filma “Saved by the Bell”.

Napisana je i izvršna u produkciji Emmy nagrađene spisateljice “30 Rock” Tracey Wigfield, streaming serija Peacock uvodi novu generaciju djece Bayside High.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Mario Lopez ponavlja ulogu A.C.Slatera koji sada radi kao profesor u svojoj bivšoj srednjoj školi, dok se Mark-Paul Gosselaar također vraća igrati Zacka Morrisa, koji je sada novi guverner Kalifornije.

Čini se da je Zack upravo pokrenuo novi obrazovni program u cijeloj državi u kojem su tinejdžeri iz radničkih obitelji premješteni iz škola s niskim primanjima u srednje škole s najboljim uspjehom u državi – što uključuje Bayside High. Komična serija usredotočit će se na klasne razlike između privilegiranih i siromašnih učenika, kao i na spajanje prošlosti i budućnosti.

Elizabeth Berkley i Tiffani Thiessen također su se vratile kao prijateljice iz djetinjstva Jessie Spano i Kelly Kapowski. Mađioničar Ed Alonzo također se vratio kao vlasnik popularnog srednjoškolskog druženja “The Max”.

Saved by the Bell Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Kad guverner Kalifornije Zack Morris uđe u vruću igru zbog zatvaranja previše srednjih škola s niskim primanjima, predlaže da se pogođeni učenici pošalju u škole s najboljim rezultatima u državi – uključujući Bayside High. Navala novih učenika daje previše privilegiranoj djeci Bayside prijeko potrebnu i smiješnu dozu stvarnosti u ovoj komediji nadahnutoj klasičnim istoimenim sitcomom s kraja 80-ih / početka 90-ih.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Alycia Pascual-Pena, Belmont Cameli, Josie Totah, Dexter Darden. Mario Lopez, Elizabeth Berkley, Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Thiessen, Ed Alonzo. John Michael Higgins
Kreator: Sam Bobrick
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU