Thursday, June 13, 2024

Saved by the Bell Season 1 (2020) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeću revijalnu seriju temeljenu na klasičnom sirastom sitcomu iz 90-ih srednjoškolskog filma “Saved by the Bell”.

Napisana je i izvršna u produkciji Emmy nagrađene spisateljice “30 Rock” Tracey Wigfield, streaming serija Peacock uvodi novu generaciju djece Bayside High.

Mario Lopez ponavlja ulogu A.C.Slatera koji sada radi kao profesor u svojoj bivšoj srednjoj školi, dok se Mark-Paul Gosselaar također vraća igrati Zacka Morrisa, koji je sada novi guverner Kalifornije.

Čini se da je Zack upravo pokrenuo novi obrazovni program u cijeloj državi u kojem su tinejdžeri iz radničkih obitelji premješteni iz škola s niskim primanjima u srednje škole s najboljim uspjehom u državi – što uključuje Bayside High. Komična serija usredotočit će se na klasne razlike između privilegiranih i siromašnih učenika, kao i na spajanje prošlosti i budućnosti.

Elizabeth Berkley i Tiffani Thiessen također su se vratile kao prijateljice iz djetinjstva Jessie Spano i Kelly Kapowski. Mađioničar Ed Alonzo također se vratio kao vlasnik popularnog srednjoškolskog druženja “The Max”.

Saved by the Bell Season 1 Episode 1 od Novembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Kad guverner Kalifornije Zack Morris uđe u vruću igru zbog zatvaranja previše srednjih škola s niskim primanjima, predlaže da se pogođeni učenici pošalju u škole s najboljim rezultatima u državi – uključujući Bayside High. Navala novih učenika daje previše privilegiranoj djeci Bayside prijeko potrebnu i smiješnu dozu stvarnosti u ovoj komediji nadahnutoj klasičnim istoimenim sitcomom s kraja 80-ih / početka 90-ih.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Haskiri Velazquez, Mitchell Hoog, Alycia Pascual-Pena, Belmont Cameli, Josie Totah, Dexter Darden. Mario Lopez, Elizabeth Berkley, Mark-Paul Gosselaar, Tiffani Thiessen, Ed Alonzo. John Michael Higgins
Kreator: Sam Bobrick
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave