Tuesday, May 17, 2022
HomeTraileriScoob! 2020 Trailer Filma

Scoob! 2020 Trailer Filma

-

Pogledajte prvi službeni trailer za “Scoob!”, Potpuno novu 3D animiranu značajku koja se temelji na klasičnoj animiranoj seriji Hanna-Barbera o grupi mladih amaterskih drugova koji se voze u kombiju zvanom “Mystery Machine”.

Najpoznatiji svjetski pas koji voli grickalice sa kolačićima dobio je CGI-animirani tretman – i on i njegovi prijatelji koji rješavaju misterije dolaze na veliko platno sljedeće godine.

Film neće samo ispričati priču o podrijetlu o tome kako su Shaggy i Scooby-Doo postali doživotni prijatelji, već i kako su prvi put upoznali svoje sunarodnjake Freda, Velmu i Daphne. Film će se usredotočiti i na novu misteriju – Scooby i Shaggy iznenada nestaju, moguće ih oteli vanzemaljci roboti. Zoinks!

Komičar Will Forte daje glas Shaggyu, dok je glumac veterana Frank Welker Scooby. Ostali članovi su Zac Efron kao Fred, Gina Rodriguez kao Velma i Amanda Seyfried kao Daphne. Ostale zvijezde gostujućeg glasa su Kiersey Clemons, Jason Isaacs, Ken Jeong, Tracy Morgan i Mark Wahlberg.

Režirao nagrađivani veteran animator Tony Cervone (Space Jam, Duck Dodgers), “Scoob!” planira se pojaviti u kinima sljedećeg ljeta.

Scoob! Film u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Prva cjelovečernja animirana Scooby-Doo avantura za veliko platno su nikad ispričane priče o Scooby-Doovom podrijetlu i najveća misterija u karijeri tvrtke Mystery Inc.

Scoob! otkriva kako su se doživotni prijatelji Scooby i Shaggy prvi put upoznali i kako su se udružili s mladim detektivima Fredom, Velmom i Daphne kako bi stvorili slavni Mystery Inc. Sada, sa stotinama riješenih slučajeva i zajedničkim avanturama, Scooby i družina se suočavaju sa svojom najvećom, najizazovnijom misterijom ikad: zavjera za puštanje duhova psa Cerberusa u svijet. Dok se utrkuju za zaustavljanje ove globalne “dogpokalipse”, družina otkriva da Scooby ima tajnu ostavštinu i epsku sudbinu veću nego što je itko zamislio.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Will Forte, Frank Welker, Zac Efron, Gina Rodriguez, Amanda Seyfried. Kiersey Clemons, Jason Isaacs, Ken Jeong, Tracy Morgan, Mark Wahlberg
Redatelj: Tony Cervone
Scenarist: Kelly Fremon Craig, Matt Lieberman
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts