Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriSecrets of the Whales Season 1 (2021) Trailer Filma

Secrets of the Whales Season 1 (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za “Secrets of the Whales”, novu četverodijelnu dokumentarnu seriju o prirodi izvršnog producenta Jamesa Camerona, a prenijela Sigourney Weaver.

Izrađena za National Geographic, a premijera bi trebala biti planirana za sljedeći mjesec na streaming platformi Disney Plus, dokumentarna serija putuje kroz nekoliko oceanskih regija kako bi istražila ne tako često viđeni svijet kitova.

- Advertisement -

Snimljen tijekom tri godine kako bi snimio snimke kitova u njihovom prirodnom staništu, dokumentarac dolaze od filmaša National Geographica, Briana Armstronga i Andyja Mitchella, uz značajan doprinos poznatog podvodnog fotografa National Geographica Briana Skerryja.

Secrets of the Whales Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Ovog dana planete Zemlje duboko zaronite s SECRETS OF WHALES, originalnom serijom tvrtke NatGeo, izvršnim producentom Jamesom Cameronom, a prenijela Sigourney Weaver.

Snimana tijekom tri godine na 24 lokacije, serija od 4 dijela, duboko je osobna saga, koja se upušta duboko u svijet kitova kako bi otkrila život i ljubav iz njihove perspektive.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Narrated by Sigourney Weaver
Kreator: Brian Armstrong, Andy Mitchell
Žanr: Dokumentarni, Avantura, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -