Thursday, June 24, 2021

Selena: The Series Season 1 (2020) Trailer Serije

Glumica “The Walking Dead” Christiana Serratosa bavi se ulogom kultne pjevačice Tejana Selene Quintanille u novoj, nadolazećoj originalnoj seriji Netflixa, za koju je objavljen službeni trailer.

Izvršna produkcija i scenarij televizijskog pisca Moisesa Zamore (American Crime, Star), “Selena: The Series” dramatizira život i glazbenu karijeru pokojne, legendarne meksičko-američke pjevačice Selene Quintanilla-Perez koja se proslavila krajem 1980-ih i ranih 90-ih i postala je ono što su mnogi nazivali “kraljicom glazbe Tejano”, da bi joj život 1995. u 23. godini života bio tragično prekinut. Selenu je ubio poremećeni prijatelj koji je u to vrijeme bio predsjednik njezinog kluba obožavatelja i voditelj njezine trgovine odjećom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Serija za streaming, u kojoj glume i Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemi Gonzalez i Seidy Lopez, autorizirana je biografija u kojoj nekoliko članova Selenine obitelji posluju kao izvršni producenti.

Jennifer Lopez slavno je tumačila Selenu u klasičnoj biografiji igranog filma iz 1997. U ovoj verziji, Christian Serratos glumi Selenu. Trenutno je najpoznatija po tome što je glumila preživjelu zombi-apokalipsu Rositu Espinosu u hit AMC-ovoj seriji “The Walking Dead”.

Selena: The Series Season 1 Episode 1 od Decembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Prije nego što je postala kraljicom glazbe Tejano, Selena Quintanilla bila je mlada djevojka iz Teksasa s velikim snovima i još većim glasom.

Selena: The Series istražuje njeno putovanje od pjevanja malih svirki do postajanja najuspješnijom latino umjetnicom svih vremena – i godina napornog rada i odricanja u kojima je obitelj Quintanilla plovila.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemi Gonzalez, Seidy Lopez
Kreator: /
Žanr: Biography, Drama, Music, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU