Saturday, January 22, 2022
HomeTraileriSelena: The Series Season 1 (2020) Trailer Serije

Selena: The Series Season 1 (2020) Trailer Serije

-

Glumica “The Walking Dead” Christiana Serratosa bavi se ulogom kultne pjevačice Tejana Selene Quintanille u novoj, nadolazećoj originalnoj seriji Netflixa, za koju je objavljen službeni trailer.

Izvršna produkcija i scenarij televizijskog pisca Moisesa Zamore (American Crime, Star), “Selena: The Series” dramatizira život i glazbenu karijeru pokojne, legendarne meksičko-američke pjevačice Selene Quintanilla-Perez koja se proslavila krajem 1980-ih i ranih 90-ih i postala je ono što su mnogi nazivali “kraljicom glazbe Tejano”, da bi joj život 1995. u 23. godini života bio tragično prekinut. Selenu je ubio poremećeni prijatelj koji je u to vrijeme bio predsjednik njezinog kluba obožavatelja i voditelj njezine trgovine odjećom.

Serija za streaming, u kojoj glume i Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemi Gonzalez i Seidy Lopez, autorizirana je biografija u kojoj nekoliko članova Selenine obitelji posluju kao izvršni producenti.

Jennifer Lopez slavno je tumačila Selenu u klasičnoj biografiji igranog filma iz 1997. U ovoj verziji, Christian Serratos glumi Selenu. Trenutno je najpoznatija po tome što je glumila preživjelu zombi-apokalipsu Rositu Espinosu u hit AMC-ovoj seriji “The Walking Dead”.

Selena: The Series Season 1 Episode 1 od Decembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Prije nego što je postala kraljicom glazbe Tejano, Selena Quintanilla bila je mlada djevojka iz Teksasa s velikim snovima i još većim glasom.

Selena: The Series istražuje njeno putovanje od pjevanja malih svirki do postajanja najuspješnijom latino umjetnicom svih vremena – i godina napornog rada i odricanja u kojima je obitelj Quintanilla plovila.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Christian Serratos, Gabriel Chavarria, Ricardo Chavira, Noemi Gonzalez, Seidy Lopez
Kreator: /
Žanr: Biography, Drama, Music, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts