Thursday, May 13, 2021

Sentinelle (2020) Trailer Filma

Netflix je otkrio službeni trailer Francuskog akcijskog filma Sentinelle u kojem glumi francusko-ukrajinska glumica Olga Kurylenko. Ovaj osvetnički triler govori o vojnici koja se vraća otkrivajući da je njezina sestra seksualno napadnuta.

Prebačena kući nakon traumatizirajuće borbene misije, visoko obučeni francuski vojnik koristi svoje ubojite vještine kako bi lovio muškarca koji je ozlijedio njezinu sestru. Klara će učiniti sve da pronađe napadače i osveti sestru. Ovaj nemilosrdni lov odvest će je stopama Yvana Kadnikova, sina moćnog ruskog oligarha Francuske rivijere. U glumačkoj ekipi filma su Andrey Gorlenko, Michel Biel i Carole Weyers. Ovo izgleda grubo. Sve više i više čine ove intenzivne priče o osveti o ženama, neke su dobre, neke nisu toliko dobre. Ova se čini cool.

Sentinelle Film u kinima od Marta, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Klara koja ima 33 godine. Prevoditeljica je u francuskoj vojsci. Nakon što je doživjela ratne strahote u Siriji, prebačena je u Nicu u sklopu operacije Sentinel. Tamo se s majkom i sestrom Tanijom pokušava oporaviti. No, jedne večeri, nakon odlaska u noćni klub, Taniju pronađu polumrtvu na plaži. Silovana je i pretučena. Klara će tada učiniti sve da pronađe napadače i osveti sestru. Ovaj nemilosrdni lov odvest će je stopama Yvana Kadnikova, sina moćnog ruskog oligarha Francuske rivijere. Režiser Sentinellea je francuski filmaš Julien Leclercq, igranih filmova Chrysalis, The Assault, Gibraltar, The Crew, The Bouncer i Earth and Blood. Scenarij potpisuju Julien Leclercq i Matthieu Serveau. U produkciji Juliena Madona.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Andrey Gorlenko, Blaise Afonso, Gabriel Almaer, Michel Biel, Julian De Backer, Guillaume Duhesme, Idris Ibragimov, Temerlan Idigov, Olga Kurylenko, Marilyn Lima, Antonia Malinova, Michel Nabokoff, Martin Swabey, Carole Weyers
Redatelj: Julien Leclercq
Scenarist: Julien Leclercq, Matthieu Serveau
Žanr Filma: Akcija
Trajanje filma: 80 min
Zemlja: France
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Sentinelle:

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU