Wednesday, June 19, 2024

Severance Trailer Serije sa Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro

Share

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni teaser za “Severance”, u kojem također glume John Turturro, Britt Lower, Patricia Arquette i Christopher Walken.

Od Bena Stillera dolazi nova mračna komična serija o radnom mjestu za Apple TV Plus, u kojoj glumi Adam Scott kao niskorangirani uredski radnik koji je pristao podvrgnuti se eksperimentalnoj operaciji kako bi se pretvorio u učinkovitijeg zaposlenika.

Smještena u blisku distopijsku budućnost, ograničena Apple serija, koju je kreirao Dan Erickson, usredotočuje se na grupu uredskih zaposlenika koji su pristali da im se uspomene “presiječe” eksperimentalnim medicinskim zahvatom na mozgu koji će trajno odvojiti njihov posao i osobne živi.

Ben Stiller je izvršni producent. Režirao je i niz epizoda serije.

Severance Season 1 od Februara, 2022

Tv Series Radnja ukratko

Dobrodošli u Lumon… Od Bena Stillera i kreatora Dana Ericksona, SEVERANCE se usredotočuje na Marka Scouta (Adam Scott), vođu tima uredskih radnika čija su sjećanja kirurški podijeljena na posao i osobni život. Ovaj eksperiment u ‘ravnoteži između posla i privatnog života’ doveden je u pitanje jer se Mark nalazi u središtu misterije koja se razotkriva koja će ga natjerati da se suoči s pravom prirodom svog posla… i samog sebe.

Severance Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Adam Scott, Patricia Arquette, John Turturro, Britt Lower, Christopher Walken, Zach Cherry, Dichen Lachman, Jen Tullock, Tramell Tillman, Michael Chernus

Kreator

Ben Stiller, Aoife Mcardle (various episodes)

Žanr

Triler, Drama, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave