Sunday, June 16, 2024

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Netflix je objavio službenu najavu za “Shadow and Bone”, nudeći prvi pogled na novu fantastično-avanturističku seriju od osam epizoda koja se temelji na najprodavanijim romanima “Grishaverse” fantastične autorice Leigh Bardugo.

U glavnim ulogama pridošlice Jessie Mei Li i Ben Barnes (Westworld, The Punisher), serija Netflix slijedi kao mlada, niska izrađivačica mapa po imenu Alina Starkov dok otkriva da bi ona mogla biti ključ spašavanja svoje zemlje od velike i neprestano mračne sjene ispunjene s letećim natprirodnim čudovištima.

Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young i Daisy Head također glume zajedno.

Shadow and Bone Season 1 Episode 1 od Aprila, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Temeljen na svjetskim najprodavanijim romanima Grishaverse iz svijeta Leigh Bardugo, SHADOW AND BONE nalazi nas u ratom razorenom svijetu gdje je vojnica i siroče Alina Starkov upravo oslobodila izvanrednu moć koja bi mogla biti ključ za oslobađanje njene zemlje. S čudovišnom prijetnjom nabora Sjene, Alina je otrgnuta od svega što zna da bi trenirala kao dio elitne vojske čarobnih vojnika poznate kao Grisha. Ali dok se bori da usavrši svoju moć, otkriva da saveznici i neprijatelji mogu biti jedno te isto i da ništa u ovom raskošnom svijetu nije ono što se čini. U igri su opasne sile, uključujući posadu karizmatičnih kriminalaca, a za preživljavanje bit će potrebno više od čarolije.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Jessie Mei Li, Ben Barnes, Archie Renaux, Freddy Carter, Amita Suman, Kit Young, Daisy Head
Kreator: Lee Toland Krieger (premiere episode)
Žanr: Akcija, Drama, Fantazija Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave