Friday, July 19, 2024

Shining Vale Trailer sa Courteney Cox, Greg Kinnear 2022

Share

- Advertisement -

Dok se bori s spisateljskom blokadom, autorica knjige je pogođena iznenadnim naletom inspiracije nakon što je cijelu svoju obitelj preselila u ukletu kuću u ovoj novoj mračno komičnoj natprirodnoj seriji “Shining Vale”, za koju je objavljen službeni trailer.

U seriji “Shining Vale” glumi Courteney Cox iz Screama kao spisateljica koja se bori s romanima koja ponovno počinje pisati nakon što je sklopila prijateljstvo s duhom koji sada proganja njezinu novu kuću. Duha ovdje igra Mira Sorvino.

U mračnoj humorističnoj seriji, koju su kreirali Jeff Astrof (Trial & Error) i Sharon Horgan (Catastrophe), također glume Greg Kinnear, Sherilyn Fenn, Gus Birney, Dylan Gage, Merrin Dungey i Judith Light.

Shining Vale Season 1 od Marta, 2022

Radnja serije ukratko

SHINING VALLE je horor komedija o disfunkcionalnoj obitelji koja se seli iz grada u gradić u kuću u kojoj su se dogodila strašna zlodjela. Ali čini se da nitko ne primjećuje osim Pat (Courteney Cox), koja je uvjerena da je ili depresivna ili opsjednuta – ispostavilo se da su simptomi potpuno isti.

Shining Vale Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Courteney Cox, Greg Kinnear, Mira Sorvino, Sherilyn Fenn, Gus Birney, Dylan Gage, Merrin Dungey, Judith Light

Kreator

Dearbhla Walsh (premiere episode)

Žanr

Komedija, Fantazija, Horor, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave