Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriSilk Road (2021) Trailer Filma

Silk Road (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte prvu službenu najavu za novi kriminalistički triler “Silk Road”, koji je nadahnut istinitom pričom o usponu i padu prvog internetskog web mjesta na crno, poznatog kao “Silk Road”.

U filmu glume Nick Robinson (Love Simon, Jurassic World) i Jason Clarke (Zero Dark Thirty, Zora planeta majmuna).

- Advertisement -

Robinson prikazuje Rossa Ulbrichta, mladog stvoritelja prvog nereguliranog tržišta interneta (“Amazon za droge”) na kojem korisnici mogu anonimno prodavati i kupovati ilegalne opojne droge putem bitcoina. Clarke glumi tvrdo kuhanog agenta DEA-e koji je pakleno voljan da ga skine na bilo koji način.

U glumačkoj postavi također su Alexandra Shipp (X-Men: Dark Phoenix, Love Simon), Jimmi Simpson (Westworld), Daniel David Stewart (Catch-22) i Paul Walter Hauser (I Tonya).

Silk Road Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Inspiriran stvarnim događajima većim od života, ovaj zakivajući kriminalistički triler prati uspon i pad Silk Road, zloglasnog web-mjesta darknet koje je putem World Wide Weba poslalo seizmički šok.

Mlad, idealistički nastrojen i vođen uspjehom, Ross Ulbricht (Nick Robinson) stvara prvo neuređeno tržište na internetu: Silk Road. No kad postane multimilijunski kanal za ilegalne droge, Ross krene na sudar s Rickom Bowdenom (Jason Clarke), neuglednim i opasno nepredvidivim agentom DEA-e, koji će upotrijebiti sva potrebna sredstva kako bi ga skinuli.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Nick Robinson, Jason Clarke, Alexandra Shipp, Jimmi Simpson, Daniel David Stewart, Katie Aselton, Darrell Britt-Gibson, Paul Walter Hauser
Redatelj: Tiller Russell
Scenarist: David Kushner, Tiller Russell
Žanr Filma: Krimi, Drama, Triler
Trajanje filma: 123 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -