Sunday, September 26, 2021
HomeTraileriSkin Walker (2020) Trailer Filma

Skin Walker (2020) Trailer Filma

Mlada žena suočava se s nemirnom prošlošću svoje obitelji u “Skin Walkeru”, gotičkom psihološkom horor trileru za koji je objavljen službeni trailer.

U ovom indie trileru pisca-redatelja Christiana Neumana, engleska glumica Amber Anderson (koja je upravo viđena u posljednjoj adaptaciji Jane “Austen” Emma “) glumi mladu psihološki problematičnu ženu koja se pokušava nositi sa svojim traumatičnim djetinjstvom dok uči šokantne istine o povijesti njezine obitelji.

U filmu su također prikazane žanrovske ikone Udo Kier (Bacurau, Iron Sky) i Jefferson Hall (Devs, Halloween).

Skin Walker Film u kinima od Augusta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Regine, psihološki krhka mlada žena, skriva se u gradu, daleko od mraka i zabranjuje prirodu svog traumatičnog djetinjstva. Bori se da stvori ljubavnu obitelj koju nikad nije imala i da se uzdigne iznad događaja iz prošlosti: prije svega katastrofalnog kućnog rođenja brata Isaaca, što je dovelo do ludila majke i Isaakove prividne smrti.

Ali grad je napet i neprijateljski raspoložen i sadrži vlastite prijetnje. Nasilni odnos s psihijatrom koji kontrolira majku i koji liječi njenu majku već ruši Regineov život kad brutalno ubojstvo njezine bake postavlja ključno pitanje: je li Isaac još uvijek živ i tražeći osvetu protiv obitelji za koju osjeća da ga je odbacila?

Vođena da liječi rane iz prošlosti i da ponovno spoji svoju obitelj povezujući se s bratom kojeg nikad nije upoznala, Regine se mora vratiti na mjesto svojih prethodnih trauma i suočiti se s pravim izvorom krivnje svoje obitelji. To bi moglo imati smisla za njezin život – ili ga baciti u beskrajni kaos.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Amber Anderson, Udo Kier, Jefferson Hall
Redatelj: Christian Neuman
Scenarist: Christian Neuman
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: Luxembourg | Belgium
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.
Pogledaj dalje!

Poslijednje Dodano