Wednesday, June 23, 2021

Snake Eyes: G.I. Joe Origins (2021) Trailer Filma

Evo vašeg prvog pogleda na vruće iščekivani spin-off “G.I. Joe”, u kojem Henry Henry Golding (Ludi bogati Azijati, Gospodo) glumi omiljenog navijača Ninja Commandoa “Snake Eyes”.

Predstojeći akcijski film Paramount Pictures, za koji je objavljen prvi službeni trailer, istražuje tajanstveno podrijetlo Zmijskih očiju. To je godinama prije nego što je postao poznat kao tihi maskirani nindža koji je jedan od izvornih članova G.I. Joe tim.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Režirao ga je Robert Schwentke (Crvena, The Divergent Series: Insurgent & Allegiant), a film se uglavnom odvija u Japanu, gdje se mladi usamljenik (kodnog naziva Snake Eyes) nađe u pridruženju drevnom ninja klanu zvanom Arashikage.

Uz Goldinga, u glumačkoj postavi je i Andrew Koji (Warrior) kao Storm Shadow; Ursula Corbero (Money Heist) kao barunica; Samara Weaving (spremna ili ne) kao Scarlett; Haruka Abe (Giri / Haji) kao Akiko; Tahehiro Hira (Hara-Kiri: Smrt samuraja) kao Kenta; Iko Uwais (The Raid) kao Hard Master i Peter Mensah (300) kao Blind Master.

Snake Eyes: G.I. Joe Origins 2021 Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Snake Eyes: G.I. Joe Origins glumi Henryja Goldinga kao Snake Eyes, žilavog usamljenika koji je dobrodošao u drevni japanski klan zvan Arashikage nakon što je spasio život svog očitog nasljednika. Po dolasku u Japan, Arashikage podučava Snake Eyes putevima nindža ratnika, istovremeno pružajući nešto za čim je čeznuo: dom. No, kad se otkriju tajne iz njegove prošlosti, provjerit će se čast i odanost Zmijskih očiju – čak i ako to znači gubitak povjerenja najbližih. (Na temelju ikoničkog lika G.I. Joea)
Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Henry Golding, Andrew Koji, Ursula Corbero, Samara Weaving, Haruka Abe, Tahehiro Hira, Iko Uwais, Peter Mensah
Redatelj: Robert Schwentke
Scenarist: Evan Spiliotopoulos
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Fantazija, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA | Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Snake Eyes: G.I. Joe Origins:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU