Thursday, June 24, 2021

Sneakerheads Season 1 (2020) Trailer Serije

Netflix je objavio službeni trailer za “Sneakerheads”, humorističnu seriju u kojoj glumi glumac “Black-ish” Allen Maldonado u ulozi Devina, oca iz Los Angelesa, koji je prije godina bio bivši “sneakerhead”, strastvena sportska cipela sakupljač i lovac na pogodbe.

Kad njegov stari prijatelj (kojeg glumi Andrew Bachelor) smisli brzu shemu obogaćivanja, Devin se ubrzo vraća natrag u svijet ovisnosti u lovu na vrlo vrijedne tenisice. Iako se udružuje s još dvije lokalne tenisice, Devin se našao u lovu na mitski par košarkaških cipela, na veliku žalost svoje supruge.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Netflixovoj seriji, koju je stvorio i izvršno producirao scenarist “Uncle Drew” Jay Longino, glume i Jearnest Corchado (TV lista “Crna lista”) i Matthew Josten (TV vremenska traka).

Sneakerheads Season 1 Episode 1 od Septembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Devin (Allen Maldonado), bivši sneakerhead koji je postao tata za ostanak kod kuće, vraća se u igru samo da bi se brzo našao pet G u rupi nakon što je nasjeo na jednu od brzih shema brzog bogaćenja starog prijatelja Bobbyja (Andrew Bachelor) . Očajnički želeći vratiti svoj novac prije nego što njegova supruga sazna da je pao s vagona, Devin traži pomoć grupe grupe kolega ljubitelja cipela u svom globalnom lovu na neuhvatljive “Nule”, sveti gral teško dostupnih udaraca. .

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Allen Maldonado, Andrew Bachelor, Jearnest Corchado, Matthew Josten, Yaani King Mondschein, Justin Lee, Aja Evans
Kreator: Jay Longino
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU