Monday, March 8, 2021

Sneakerheads Season 1 (2020) Trailer Serije

Netflix je objavio službeni trailer za “Sneakerheads”, humorističnu seriju u kojoj glumi glumac “Black-ish” Allen Maldonado u ulozi Devina, oca iz Los Angelesa, koji je prije godina bio bivši “sneakerhead”, strastvena sportska cipela sakupljač i lovac na pogodbe.

Kad njegov stari prijatelj (kojeg glumi Andrew Bachelor) smisli brzu shemu obogaćivanja, Devin se ubrzo vraća natrag u svijet ovisnosti u lovu na vrlo vrijedne tenisice. Iako se udružuje s još dvije lokalne tenisice, Devin se našao u lovu na mitski par košarkaških cipela, na veliku žalost svoje supruge.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U Netflixovoj seriji, koju je stvorio i izvršno producirao scenarist “Uncle Drew” Jay Longino, glume i Jearnest Corchado (TV lista “Crna lista”) i Matthew Josten (TV vremenska traka).

Sneakerheads Season 1 Episode 1 od Septembra, 2020

Tv Series Radnja ukratko:

Devin (Allen Maldonado), bivši sneakerhead koji je postao tata za ostanak kod kuće, vraća se u igru samo da bi se brzo našao pet G u rupi nakon što je nasjeo na jednu od brzih shema brzog bogaćenja starog prijatelja Bobbyja (Andrew Bachelor) . Očajnički želeći vratiti svoj novac prije nego što njegova supruga sazna da je pao s vagona, Devin traži pomoć grupe grupe kolega ljubitelja cipela u svom globalnom lovu na neuhvatljive “Nule”, sveti gral teško dostupnih udaraca. .

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Allen Maldonado, Andrew Bachelor, Jearnest Corchado, Matthew Josten, Yaani King Mondschein, Justin Lee, Aja Evans
Kreator: Jay Longino
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Shoplifters of the World (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za post-punk dramu smještenu u 1987. "Shoplifters of the World", koja...

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU