Tuesday, June 22, 2021

Snowpiercer Season 1 (2020) Trailer Serije

Budućnost je tmurna. A na horizontu je klasni ustanak.

Pogledajte novi službeni trailer za “Snowpiercer”, nadolazeću adaptaciju kultnog postapokaliptičnog trilera režisera Bong Joona Hoa iz 2013. postavljenog u stalni pokretni vlak.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Izvorna dobitnica Oscara Jennifer Connelly (Lijepi um) i dobitnik nagrade Tony Daveed Diggs (Hamilton), originalna serija TNT-a, poput filma, odvija se u postapokaliptičnom svijetu u kojem su posljednji preostali ljudi podijeljeni u vrlo strog sustav klase na putničkom vlaku koji se nikada ne zaustavlja i koji se beskrajno petlja oko zaleđene Zemlje.

Diggs glumi putnika niže klase koji vodi ustanak protiv vladajuće klase, dok je Connelly putnik prve klase koji upravlja vlakovnim PA sustavom. Serija će prikazati mnoga klasna društva koja čine putničke kabine vlaka, a koja je uglavnom podijeljena na dva dijela: utočišta i zapori.

Napisao i izvršni producent koji je stvorio “Orphan Black”, suosnivač Graeme Manson, zajedno s Bong Joon Ho-om kao izvršnim producentom, serija je također zvijezda Annalize Basso, Mickey Sumner, Steven Ogg, Timothy V. Murphy, Sheila Vand, Rowan Blanchard i Aleks Paunović.

Snowpiercer Season 1 Episode 1 Maj, 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Postavljen više od sedam godina nakon što je svijet postao smrznuta pustoš, SNOWPIERCER se usredotočuje na ostatke čovječanstva, koji nastanjuju gigantski, neprestano pokretni vlak koji kruži svijetom. Klasni rat, socijalna nepravda i politika preživljavanja odigravaju se u ovoj zakovicnoj televizijskoj adaptaciji.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Daveed Diggs, Jennifer Connelly, Annalise Basso, Mickey Sumner, Steven Ogg, Timothy V. Murphy. Sheila Vand, Susan Park, Lena Hall, Shaun Toub, Aleks Paunovic, Rowan Blanchard
Kreator: Graeme Manson
Žanr: Comedy, Tv Series
Trajanje: 1h
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU