Tuesday, May 11, 2021

Son – Sin (2021) Trailer Filma

RLJE Films objavio je službeni trailer za uznemirujući novi horor triler pod nazivom Son, vrlo jednostavno Son – ne Sin ili Moj Sin, ili bilo što drugo slično. Ovo nije premijerno prikazano ni na jednom festivalu, ali prodano je na EFM / AFM i bit će objavljeno početkom ožujka za one koji su zainteresirani za gledanje.

Kad se mladić razboli od misteriozne bolesti, njegova majka mora odlučiti dokle će ići kako bi ga zaštitila od zastrašujućih sila u svojoj prošlosti. Ali to je više od samo priče o majci – u tome postoje neki horor aspekti zbog kojih se čini kao da je opsjednut ili nešto slično. U glavnoj ulozi igraju Andi Matichak, Emile Hirsch i Luke David Blumm kao dječak; zajedno s Erin Bradley Dangar i Cranston Johnson. Snimke dječaka prekrivenog krvlju su jezive.

Son Film u kinima od Marta, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Filma Ukratko:

Nakon što je misteriozna skupina pojedinaca provalila u Laurin dom (Andi Matichak) i pokušala oteti njenog osmogodišnjeg sina Davida (Luke David Blumm), njih dvoje bježe iz grada u potrazi za sigurnošću. No, ubrzo nakon neuspjele otmice, David postaje izuzetno bolestan, pateći od sve sporadičnijih psihoza i grčeva. Slijedeći majčinske instinkte da ga spasi, Laura čini neizrecive postupke kako bi ga održala na životu, ali uskoro mora odlučiti dokle je spremna ići kako bi spasila sina. Son je napisao i režirao irski filmski redatelj Ivan Kavanagh, režiser filmova Tin Can Man, Rješenje, Naš divni dom, Svjetlost koja bledi, Kanal i Nikad ne ostari. Koliko je poznato, ovo nije premijerno izvedeno ni na jednom festivalu.

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Emile Hirsch, Andi Matichak, Luke David Blumm, Erin Bradley Dangar, Rocco Sisto, Wanetah Walmsley, Cranston Johnson, Ethan McDowell, David Kallaway, Garrett Kruithof, Kristine Nielsen, Adam Stephenson, Matthew Sean Blumm, Adam Henslee, Blaine Maye
Redatelj: Ivan Kavanagh
Scenarist: Ivan Kavanagh
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: Ireland
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Son:

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU