Saturday, June 15, 2024

Son – Sin (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

RLJE Films objavio je službeni trailer za uznemirujući novi horor triler pod nazivom Son, vrlo jednostavno Son – ne Sin ili Moj Sin, ili bilo što drugo slično. Ovo nije premijerno prikazano ni na jednom festivalu, ali prodano je na EFM / AFM i bit će objavljeno početkom ožujka za one koji su zainteresirani za gledanje.

Kad se mladić razboli od misteriozne bolesti, njegova majka mora odlučiti dokle će ići kako bi ga zaštitila od zastrašujućih sila u svojoj prošlosti. Ali to je više od samo priče o majci – u tome postoje neki horor aspekti zbog kojih se čini kao da je opsjednut ili nešto slično. U glavnoj ulozi igraju Andi Matichak, Emile Hirsch i Luke David Blumm kao dječak; zajedno s Erin Bradley Dangar i Cranston Johnson. Snimke dječaka prekrivenog krvlju su jezive.

Son Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Nakon što je misteriozna skupina pojedinaca provalila u Laurin dom (Andi Matichak) i pokušala oteti njenog osmogodišnjeg sina Davida (Luke David Blumm), njih dvoje bježe iz grada u potrazi za sigurnošću. No, ubrzo nakon neuspjele otmice, David postaje izuzetno bolestan, pateći od sve sporadičnijih psihoza i grčeva. Slijedeći majčinske instinkte da ga spasi, Laura čini neizrecive postupke kako bi ga održala na životu, ali uskoro mora odlučiti dokle je spremna ići kako bi spasila sina. Son je napisao i režirao irski filmski redatelj Ivan Kavanagh, režiser filmova Tin Can Man, Rješenje, Naš divni dom, Svjetlost koja bledi, Kanal i Nikad ne ostari. Koliko je poznato, ovo nije premijerno izvedeno ni na jednom festivalu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Emile Hirsch, Andi Matichak, Luke David Blumm, Erin Bradley Dangar, Rocco Sisto, Wanetah Walmsley, Cranston Johnson, Ethan McDowell, David Kallaway, Garrett Kruithof, Kristine Nielsen, Adam Stephenson, Matthew Sean Blumm, Adam Henslee, Blaine Maye
Redatelj: Ivan Kavanagh
Scenarist: Ivan Kavanagh
Žanr Filma: Horor
Trajanje filma: /
Zemlja: Ireland
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma Son:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave