Songbird (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Songbird”, pandemijski triler koji je proizveo Michael Bay, postavljen na četiri godine u obveznu karantenu u kojoj se zaraženi građani smještaju u karantenske kampove.

- Advertisement -

Zapravo snimljen prije nekoliko mjeseci tijekom zaključavanja C-19 u Los Angelesu, u filmu glume glumac “Riverdale” KJ Apa i glumica “Potomci” Sofia Carson kao mladi LA par koji je fizički odvojen zbog karantene. U ovoj ne tako dalekoj budućnosti čini se da je COVID-19 mutirao u teži soj virusa, što prisiljava na strože provođenje vladinih sigurnosnih mjera.

Uz Apu i Carsona, u glumačkoj postavi još su Bradley Whitford, Alexandra Daddario, Demi Moore, Peter Stormare, Paul Walter Hauser i Craig Robinson.

Triler je režirao i napisao u scenariju indie filmaša horora Adama Masona (Alice u lancima: Crna antena, U mrak: Kucaju, vješala).

Songbird Film u kinima od 2021 !

Radnja Ukratko:

Četiri godine u karanteni virus se promijenio, pa tako i mi …

U zastrašujućem trileru SONGBIRD virus C-23 mutirao je i svijet je u četvrtoj godini zaključavanja. Zaraženi Amerikanci otimaju se od svojih domova i tjeraju u karantenske kampove poznate kao Q-zone, iz kojih se ne može pobjeći, jer se nekoliko hrabrih duša bori protiv sila ugnjetavanja. Usred ovog distopijskog krajolika, neustrašivi kurir, Nico (KJ Apa), koji je imun na smrtonosni patogen, pronalazi nadu i ljubav sa Sarom (Sofia Carson), iako im zaključavanje zabranjuje fizički kontakt. Kad se vjeruje da se Sara zarazila, Nico očajnički pretrčava neplodne ulice Los Angelesa u potrazi za jedinom stvari koja je može spasiti od zatvora … ili još gore.

Prvi dugometražni film snimljen tijekom C-19 u Los Angelesu, a o samoj pandemiji, SONGBIRD glumi i Bradleyja Whitforda i Demi Moore kao bogati par koji možda drži ključ Nicove misije; Alexandra Daddario kao pjevačica uplitala se u neurednu i zabranjenu aferu; Paul Walter Hauser kao veteran invalid čiji je najbolji prijatelj – dron po imenu Max – njegove oči i uši prema svijetu koji ga je ostavio za sobom; Craig Robinson kao Nickin šef; i Peter Stormare kao korumpirani šef gradskog odjela za “sanitaciju” koji zarobljava zaražene i prevozi ih u Q-zonu.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: KJ Apa, Sofia Carson, Bradley Whitford, Alexandra Daddario, Demi Moore, Peter Stormare, Paul Walter Hauser, Craig Robinson, Jenna Ortega, Lia McHugh, Michole Briana White
Redatelj: Adam Mason
Scenarist: Simon Boyes, Adam Mason
Žanr Filma: Komedija, Drama, Romansa
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...