Sunday, July 21, 2024

Soul (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Objavljen je prvi službeni trailer za najavu za Disney-Pixar-ovu najnoviju animiranu komediju “Soul”.

Uključujući glasove Jamieja Foxxa i Tine Fey, “Soul” se usredotočuje na srednjoškolskog učitelja benda i borbenog jazz glazbenika po imenu Joe Gardner koji se, nakon što ima bizarno egzistencijalno iskustvo, dovodi u pitanje smisao života.

Kad Joe (Foxx) postigne veliku glazbenu svirku koja će mu pomoći u daljnjem jazz karijeri, neočekivano je doživio čudnu nesreću. Događaj ga automatski šalje u zagrobni život gdje se mora osloniti na pomoć bezbrižnog, bezbrižnog plavog duha zvanog 22 (Fey).

Animiranu komediju ko-režira i koautor Pete Docter, dvostruki dobitnik Oscara filmaša Pixar filmova “Inside Out”, “Up” i “Monsters,

Soul Film u kinima od Juna, 2020 !

Radnja Ukratko:

SOUL prati Joea Gardnera, učitelja benda u srednjoj školi čija je prava strast sviranje jazza. Joe je imao krizu kakvu imaju svi umjetnici. Sve se više osjeća kao da se njegov cjeloživotni san da će biti jazz glazbenik neće ispaštati i pita se “Zašto sam ovdje? Što sam mislio raditi?”

Taman kad Joe pomisli da mu je san mogao biti dostupan, jedan neočekivani korak šalje ga u fantastično mjesto gdje je prisiljen ponovno razmisliti o tome što doista znači imati dušu. Tu se susreće i na kraju se udruži sa 22 godine, dušom koja ne misli da je život na Zemlji sve ono što treba napraviti.

Jamie Foxx pozajmljuje svoj glas Joeu, dok Tina Fey daje 22 glasa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jamie Foxx, Tina Fey
Redatelj: Pete Docter, Kemp Powers
Scenarist: Pete Docter, Mike Jones
Žanr Filma: Avantura, Animacija, Familijarni
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave