Thursday, June 13, 2024

Space Sweepers (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Svemirska posada čistača naleti na odbačeni vrhunski android koji slučajno podsjeća na malu ljudsku djevojčicu. Misleći da su pogodili jackpot, posada ubrzo otkriva da je ovaj čovjeku sličan robot vrlo traženo oružje za masovno uništavanje.

Pogledajte prvu službenu najavu za “Space Sweepers”, novi Netflixov korejski znanstveno-fantastični akcijski film koji je smješten u 2092 godinu gdje je smeće (posebno svemirsko smeće) postalo valuta izbora za čistače svemirskih putovanja.

U filmu glume Song Joong-ki (Otok bojnog broda), Kim Tae-ri (Sluškinja), Jin Seon-kyu (Odmetnici) i glas Yoo Hae-jina (Taksist) uz pojavu Richarda Armitagea (Hobbit trilogija).

Space Sweepers Film u kinima od Februara, 2021 !

Radnja Ukratko

Godine 2092. kada je smeće postalo valuta, posada svemirskih brodova na rubu za propast, nailazi na robota sličnog čovjeku koji je izuzetno vrijedan i misle da su napokon pogodili jackpot. Ali riječ se brzo širi po galaksiji i bit će potrebno sve što je moguce da njihovo oružje za masovno uništenje bude sigurno na prodaju.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Song Joong-ki, Kim Tae-ri, Jin Seon-kyu, Yoo Hae-jin, Richard Armitage
Redatelj: Sung-hee Jo
Scenarist: Daniel Joey Albright, Seon-kyu Jin, Song Joong-Ki
Žanr Filma: Akcija, Avantura, Drama
Trajanje filma: 136 min
Zemlja: South Korea
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave