Saturday, June 8, 2024

Spell (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Zvijezda “Power” Omari Hardwick zarobljen je protiv svoje volje nakon što se našao pod hipnotičkom čarolijom vudu lutke u predstojećem horor trileru redatelja “House at the End of the Street”.

Pogledajte službeni trailer za horor film “Spell”, u kojem Hardwick glumi obiteljskog čovjeka koji se, dok se vraćao kući sa sprovoda svog oca, srušio usred ruralnih Apalačija. Teško ozlijeđen i ne može hodati, budi se na tavanu kod starije žene s juga (glumi ga veteranska glumica Loretta Devine) koja vuduom kontrolira svaki njegov pokret.

U filmu također glume John Beasley (Treme, Sinister 2) i Lorraine Burroughs (Hard Sun, Fast Girls).

Spell Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Dok leti na očev pogreb u ruralnoj Apalačiji, jaka oluja uzrokuje da Marquis (Omari Hardwick) izgubi kontrolu nad zrakoplovom koji je prevozio njega i njegovu obitelj. Probudi se ranjenog, samog i zarobljenog u potkrovlju gospođe Eloise (Loretta Devine), koja tvrdi da ga može dojiti na zdravlje s Boogity, figurom iz Hoodooa koju je napravila od njegove krvi i kože. Ne mogavši pozvati pomoć, Marquis očajnički pokušava nadmudriti i osloboditi se njezine mračne magije i spasiti svoju obitelj od zlokobnog rituala prije uspona krvavog mjeseca.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Omari Hardwick, Loretta Devine, John Beasley, Lorraine Burroughs
Redatelj: Mark Tonderai
Scenarist: Kurt Wimmer
Žanr Filma: Horor, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave