Spencer (2021) TRAILER Filma

Prvi službeni teaser trailer objavljen je za “Spencer”, koji nudi prvi pogled na Kristen Stewart kao princezu Dianu.

- Advertisement -

Predstojeću dokumentarnu režiju potpisuje hvaljeni čileanski filmaš Pablo Larrain čije su zasluge u filmu, biografski film o Jackie Kennedy Onassis “Jackie” i čileanska politička drama “Ne” nominirana za Oscara. Larrain je također upravo režirao miniseriju Stephena Kinga “Lisey’s Story” za Apple TV.

Napisao Steven Knight (Peaky Blinders, Eastern Promises, Dirty Pretty Things), “Spencer” se događa tijekom božićnih svečanosti na kraljičinu imanju Sandringham. Bilo je to vrijeme kada su se princeza Diana i princ Charles suočili s osobnim problemima i glasinama o poslovima te skorom razvodu.

Engleski glumac Jack Farthing (Love Wedding Repeat, Poldark) portretira princa Charlesa u filmu, u kojem također glume Timothy Spall, Sean Harris i Sally Hawkins.

Spencer Film u kinima od Novembra 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Brak princeze Diane i princa Charlesa odavno se ohladio. Iako postoje glasine o aferama i razvodu, mir je određen za božićne proslave na kraljičinom imanju Sandringham. Tu se jede i pije, puca i lovi. Diana zna igru. No ove godine stvari će biti duboko drugačije. SPENCER je zamišljanje onoga što se moglo dogoditi u tih nekoliko sudbonosnih dana.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Kristen Stewart, Jack Farthing, Timothy Spall, Sean Harris, Sally Hawkins
Redatelj: Pablo Larraín
Scenarist: Steven Knight
Žanr Filma: Biografski, Drama, Romansa, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 51min | Godina: 2021
Zemlja: United Kingdom, Germany, Chile, United States
Oficijalni Sajt: IMDB

SPENCER – Official Trailer:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...