Thursday, June 24, 2021

Spenser Confidential (2020) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “Spenser Confidential”, Netflixovu novu akcijsku komediju redatelja Petera Berga, film “Mile 22”, “Dan patriota” i “Usamljeni preživjeli”.

Mark Wahlberg bivši je policajac koji je tek pušten iz zatvora nakon što je uručen za zločin koji nije počinio. “Black Panther” i “US” glumac Winston Duke je MMA borac bez gluposti koji preferira sačmaricu kao svoje oružje po izboru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zajedno su Spenser i Hawk, dvojica najvećih zlostavljača u Bostonu, i oni spremaju srušiti najkorumpiranije policajce u gradu.

Izvorni film Netflix inspiriran je kriminalističkim romanom “Wonderland” Ace Atkinsa, temeljenim na likovima koje je stvorio pokojni pisac Robert B. Parker, koji je stvorio i klasičnu seriju.

Spenser Confidential Film u kinima od Marta, 2020 !

Radnja Ukratko:

Spenser (Mark Wahlberg) – bivši policajac poznatiji po stvaranju problema nego rješavanju – upravo je izašao iz zatvora i zauvijek napušta Boston. No najprije zapne u pomaganju svom starom boksačkom treneru i mentoru Henryju (Alan Arkin). To je Hawk (Winston Duke), bezobrazni, bezobrazni MMA borac uvjeren da će biti žešći protivnik nego što je Spenser ikada bio. Kad se dvojica bivših kolega Spensera ubiju, on je regrutovao Hawka i njegovu bivšu djevojku, Cissy (Iliza Shlesinger), kako bi mu pomogao da istraži i privede krivce pred lice pravde.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mark Wahlberg, Winston Duke, Alan Arkin, Iliza Shlesinger, Bokeem Woodbine, Marc Maron, Post Malone
Redatelj: Peter Berg
Scenarist: Ace Atkins, Brian Helgeland
Žanr Filma: Krimi, Drama, Misterija
Trajanje filma: 110 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU