Spiderhead Trailer Uzbudljiva Akcija sa Chris Hemsworth

Pogledajte službeni trailer za novi originalni Netflixov film “Spiderhead”, koji se temelji na kratkoj priči New Yorkera iz 2010. “Escape From Spiderhead” Georgea Saundersa.

- Advertisement -

Zatvorenici u najmodernijoj kaznionici prisiljeni su biti ispitanici za novu farmaceutsku drogu koja kontrolira emocije u ovom novom distopijskom zatvorskom trileru u kojem glume Chris Hemsworth, Miles Teller i Jurnee Smollett.

Smješten u ne tako daleku budućnost, film vidi Hemswortha kao velikog farmaceutskog genija koji nadzire eksperimentalni program testiranja droga u kojemu su ispitanici nekoliko zatvorenika u najmodernijoj kaznionici. Ovi zatvorenici uzimaju lijekove koji mijenjaju emocije kako bi potisnuli svoje emocije. Međutim, nuspojave mogu imati suprotan učinak, u rasponu od pojačanog seksualnog nagona do opasnog nasilnog ponašanja.

Teller i Smollett glume nekoliko glavnih zatvorenika i testnih subjekata u filmu.

Film su napisali pisci “Deadpoola” Rhett Reese i Paul Wernick. U međuvremenu, hvaljeni redatelj Joseph Kosinski, koji je upravo završio s vođenjem nastavka “Top Gun: Maverick” s Toma Cruiseom u glavnoj ulozi, također je režirao ovaj novi, nadolazeći Netflixov film.

Spiderhead Film u kinima od Juna 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Dvoje zatvorenika (Miles Teller i Jurnee Smollett) stvaraju vezu dok se bore sa svojom prošlošću u najmodernijoj kaznionici koju vodi briljantni vizionar (Chris Hemsworth) koji na svojim subjektima eksperimentira s drogama koje mijenjaju um. Temeljeno na kratkoj priči The New Yorker, “Escape From Spiderhead”, Georgea Saundersa.

Spiderhead Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Chris Hemsworth, Miles Teller, Jurnee Smollett, Tess Haubrich, BeBe Bettencourt, Mark Paguio, Sam Delich, Joey Vieira, Daniel Reader, Ron Smyck, Stephen Tongun, Charles Parnell, Nathan Jones

Žanr Filma:

Akcija, Krimi, Drama, Filmovi 2022

Redatelj:

Joseph Kosinski

Scenarist:

Rhett Reese, Paul Wernick, George Saunders

Trajanje filma:

1h 46min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...