Spiral (2020) Trailer Filma

Dok stavlja svoj kreativni spin u franšizu “Saw”, Chris Rock postaje najnovija žrtva ubojite uvrnute igre u nadolazećem horor trileru “Spiral”, za koji je objavljen prvi službeni teaser trailer.

- Advertisement -

Rock zvijezda i izvršni direktor produciraju ovo novo poglavlje iz knjige “SAW”, reimaging popularne horor franšize, koja je opisana kao nova, zastrašujuća “spinoff” postavljena u svijetu zloglasnog ubojice slagalica.

Uz glumce Samuela L. Jacksona i Maxa Minghella, film prati veterana detektiva (glumio je Rock) i njegovog partnera-novaka (Minghella) dok istražuju niz groznih ubojstava za koja se čini da uključuju misterioznog serijskog ubojicu koji cilja policajce.

“Spirala: Iz knjige SAW” režira kormilar u nastavku “Saw” Darren Lynn Bousman, a napisali su je “Jigsaw” pismoznanci Josh Stolberg i Pete Goldfinger.

Spiral Film u kinima od Maja, 2020 !

Radnja Ukratko:

Sadistički način otkrivanja iskrivljenog oblika pravde nudi SPIRAL, zastrašujuće novo poglavlje iz knjige SAW.

Radeći u sjeni cijenjenog policijskog veterana (Samuel L. Jackson), hrabri detektiv Ezekiel “Zeke” Banks (Chris Rock) i njegov rookie partner (Max Minghella) preuzimaju odgovornost za groznu istragu ubojstava koja jezivo podsjećaju na gradsku jeziva prošlost. Neopregnuto zarobljen u produbljujućoj misteriji, Zeke se našao u središtu morbidne igre ubojice.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Chris Rock, Max Minghella, Marisol Nichols, Samuel L. Jackson
Redatelj: Darren Lynn Bousman
Scenarist: Pete Goldfinger, Chris Rock
Žanr Filma: Horor, Misterija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...