Spontaneous (2020) Trailer Filma

Katherine Langford i Charlie Plummer u ovoj novoj tinejdžerskoj drami o smrtonosnom natprirodnom fenomenu koji se neočekivano provlači kroz tipičnu prigradsku srednju školu, koja prisiljava vladu za karantin cijele škole.

- Advertisement -

Pogledajte prvi službeni trailer za “Spontaneous”, mračno komičnu ljubavnu priču o dvoje starijih srednjoškolaca, Mara (Langford) i Dylanu (Plummer), koji razvijaju poseban odnos usred neobične pojave u kojoj su slučajni tinejdžeri neobjašnjivo ubijeni kad glave im eksplodiraju bez upozorenja.

Ulogirajući Yvonne Orji, Hayley Law, Roba Huebela i Piper Perabo, film, koji je zasnovan na istoimenom romanu Aarona Starmera, napisao je i režirao scenarist Brian Duffield (Babysitter, Underwater), a režiser je Duffield debi.

Spontaneous Film u kinima od Oktobra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Pripremite se za najstrašniju ljubavnu priču o odrastanju … i rasplamsavanju! Kada učenici u srednjoj školi započnu neobjašnjivo eksplodirati (doslovno …), starije osobe Mara (Katherine Langford) i Dylan (Charlie Plummer) bore se za opstanak u svijetu u kojem je svaki trenutak možda posljednji. Dok se između njih rasplamsala neočekivana romansa, Mara i Dylan otkrivaju da kad sutra više nije obećano, konačno mogu započeti živjeti za danas!

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Katherine Langford, Charlie Plummer, Yvonne Orji, Hayley Law, Rob Huebel, Piper Perabo
Redatelj: Brian Duffield
Scenarist: Brian Duffield, Aaron Starmer
Žanr Filma: Fantazij, Sci-Fi
Trajanje filma: 97 min
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...