Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriStar Trek: Strange New Worlds Serija Trailer Sezona 1 2022

Star Trek: Strange New Worlds Serija Trailer Sezona 1 2022

- Advertisement -

Paramount je objavio službeni trailer za novu originalnu seriju “Star Trek” koja se zove “Star Trek: Strange New Worlds”.

Spinoff serije “Star Trek: Discovery”, nova serija Paramount prikazuje Ansona Mounta kao kapetana Christophera Christophera Pikea; Rebecca Romijn kao broj jedan, i Ethan Peck kao znanstveni časnik Spock.

- Advertisement -

Drama, čiji su izvršni producenti Akiva Goldsman, Alex Kurtzman i Jenny Lumet, prati kapetana Pikea dok on upravlja U.S.S. Enterprise tijekom godina prije događaja iz originalne serije “Star Trek”.

U seriji također glume Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush, Melissa Navia i Bruce Horak, a Paul Wesley iz Vampirskih dnevnika pridružio se glumačkoj ekipi kao mladi James T. Kirk.

Star Trek: Strange New Worlds Season 1 od Maja, 2022

Radnja serije ukratko

STAR TREK: STRANGE NEW WORLDS temelji se na godinama kada je kapetan Christopher Pike bio na čelu U.S.S. Poduzeće. Serija će sadržavati omiljene glumce iz druge sezone ZVJEZDANIH STAZA: OTKRIĆE: Anson Mount kao kapetan Christopher Pike, Rebecca Romijn kao broj jedan i Ethan Peck kao znanstveni časnik Spock. Serija će pratiti kapetana Pikea, znanstvenog časnika Spocka i broj jedan u godinama prije nego što se kapetan Kirk ukrcao na U.S.S. Enterprise, dok istražuju nove svjetove širom galaksije.

Star Trek: Strange New Worlds Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Anson Mount, Rebecca Romijn, Ethan Peck, Babs Olusanmokun, Christina Chong, Celia Rose Gooding, Jess Bush, Melissa Navia, Bruce Horak, Paul Wesley

Kreator

Akiva Goldsman, Alex Kurtzman, Jenny Lumet

Žanr

Akcija, Avantura, Sci-Fi, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA

Objavio

IMDB

- Advertisement -