Thursday, June 24, 2021

Stargirl Season 1 (2020) Trailer Serije

CW je objavio prvi službeni trailer za najnoviju DC-ovu najnoviju superherojsku seriju “Stargirl”, koji se temelji na liku iz stripa koji je stvorio Geoff Johns, a koji ujedno služi i kao izvršni producent .

CW serija glumi Breca Bassingera (iz Hulu-ove „Cijele noći“) kao srednjoškolskog superheroja s okretnim razredom Courtney Whitmore.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Nakon što je dobio svoje moćno kozmičko osoblje koje je nekad pripadalo pokojnom junaku Društva pravde Amerike Starmanu (ovdje glumi Joel McHale; u scenama flashback-a), Courtney otkriva da je izabrana da nosi ostavštinu Starmana. I ona uskoro postaje Stargirl, tinejdžer superheroj s kozmičkim snagama koji nadahnjuje šaroliki tim mladih junaka.

Luke Wilson (Stara škola, idiokratija) i Amy Smart (putovanje na putu, opravdano) sporedni su kao Courtneyin očuh i majka, Pat Dugan i Barbara Whitmore. Dugan je nekada bio Starmanov bivši napadač i najbolji prijatelj.

Izvršni producenti “Arrowverse” Greg Berlanti i Sarah Schechter također posluju u seriji kao producenti, a Melissa Carter (Queen Sugar) glumila je ko-showrunnericu showa.

Stargirl Season 1 Episode 1 2020

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tv Series Radnja ukratko:

Nova dramska serija DC Universe STARGIRL prati srednjoškolku Courtney Whitmore (Brec Bassinger) jer nadahnjuje malo vjerojatnu skupinu mladih junaka da zaustave zlikovce prošlosti. Nova drama dramatizira Stargirl i prvi tim superheroja, Justice Society of America, u nepredvidivoj seriji.

Tv Series Detalji:

Glavne uloge Glumci: Brec Bassinger, Luke Wilson, Amy Smart, Joel McHale, Trae Romano, Cameron Gellman, Yvette Monreal. Anjelika Washington, Meg DeLacy, Neil Jackson, Jake Austin Walker, Christopher James Baker, Hunter Sansone
Kreator: Geoff Johns
Žanr: Akcija, Avantura, Krimi, Tv Series
Trajanje: 45 min
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series:

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU