Monday, June 17, 2024

Stillwater (2021) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom kaznom, radnik naftne platforme iz Oklahome putuje u Francusku u posljednjem pokušaju da očisti svoje ime u ovom napetom trileru za koji se čini da je labavo nadahnut slučajem Amanda Knox.

Pogledajte službeni trailer za “Stillwater”, u kojem je Matt Damon glumio očajnog i izbezumljenog oca koji pokušava osloboditi svoju kćer za zločin za koji kaže da ga nije počinila.

Abigail Breslin (Zombieland, Little Miss Sunshine) glumi Damonovu kćer, dok francuska glumica Camille Cottin (Call My Agent!) Glumi lokalnog francuskog odvjetnika koji pokušava pomoći Damonovom liku, usprkos njegovom drskom američkom preljubi.

Film je režirao i zajedno s njim napisao oskarovac Tom McCarthy, slave “Spotlight”.

Stillwater Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

STILLWATER prati američku naftnu platformu iz Oklahome koja putuje u Marseille kako bi posjetila svoju otuđenu kćer, u zatvoru zbog ubojstva za koje tvrdi da nije počinila. Suočen s jezičnim barijerama, kulturološkim razlikama i kompliciranim pravnim sustavom, Bill za sebe gradi novi život u Francuskoj jer mu je osobna misija osloboditi kćer.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin, Lilou Siauvaud, Deanna Dunagan
Redatelj: Tom McCarthy
Scenarist: Thomas Bidegain, Noé Debré
Žanr Filma: Drama, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave