Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriStillwater (2021) Trailer Filma

Stillwater (2021) Trailer Filma

- Advertisement -

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom kaznom, radnik naftne platforme iz Oklahome putuje u Francusku u posljednjem pokušaju da očisti svoje ime u ovom napetom trileru za koji se čini da je labavo nadahnut slučajem Amanda Knox.

Pogledajte službeni trailer za “Stillwater”, u kojem je Matt Damon glumio očajnog i izbezumljenog oca koji pokušava osloboditi svoju kćer za zločin za koji kaže da ga nije počinila.

- Advertisement -

Abigail Breslin (Zombieland, Little Miss Sunshine) glumi Damonovu kćer, dok francuska glumica Camille Cottin (Call My Agent!) Glumi lokalnog francuskog odvjetnika koji pokušava pomoći Damonovom liku, usprkos njegovom drskom američkom preljubi.

Film je režirao i zajedno s njim napisao oskarovac Tom McCarthy, slave “Spotlight”.

Stillwater Film u kinima od Jula 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

STILLWATER prati američku naftnu platformu iz Oklahome koja putuje u Marseille kako bi posjetila svoju otuđenu kćer, u zatvoru zbog ubojstva za koje tvrdi da nije počinila. Suočen s jezičnim barijerama, kulturološkim razlikama i kompliciranim pravnim sustavom, Bill za sebe gradi novi život u Francuskoj jer mu je osobna misija osloboditi kćer.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Matt Damon, Abigail Breslin, Camille Cottin, Lilou Siauvaud, Deanna Dunagan
Redatelj: Tom McCarthy
Scenarist: Thomas Bidegain, Noé Debré
Žanr Filma: Drama, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

- Advertisement -