Tuesday, April 13, 2021

Stowaway (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za novi Netflixov originalni film “Stowaway”, koji se može pohvaliti snažnom glumačkom postavom koja uključuje Shamier Anderson (Goliath, Wynonna Earp), Anna Kendrick (Pitch Perfect, Love Life), Toni Collette (Nasljedna, nevjerojatno), i Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0, Lost).

Svemirska misija bez presedana na Mars dovedena je u pitanje kad članovi posade otkriju da je inženjer u nesvijesti slučajno pospremljen na njihovu svemirsku letjelicu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Film prati NASA-inu svemirsku posadu dok su lansirani u dvogodišnju misiju na Mars. Međutim, dvanaest sati nakon misije, troje članova posade šokirano je pronalaskom nenamjernog putnika na brodu. On je inženjer za podršku lansiranju koji je očito slučajno onesviješten u jednom od brodskih odjeljaka tijekom eksplozije. Čovjek se probudi užasnut kad otkrije da je u svemiru, nenamjerno zaglavljen u dvogodišnjoj misiji. Posada sada mora smisliti što učiniti s dodatnim članom posade, posebno kada sustav za održavanje života njihovog broda ima dovoljno kisika za tri osobe.

Toni Collette glumi zapovjednika broda; Anna Kendrick je brodska liječnica; Daniel Dae Kim istraživač je znanosti, a Shamier Anderson nesretni putnik.

Stowaway Film u kinima od Aprila 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U misiji usmjerenoj prema Marsu, nenamjerni putnik slučajno nanosi ozbiljnu štetu sustavima za održavanje života svemirskog broda. Suočavajući se s smanjenim resursima i potencijalno fatalnim ishodom, posada je prisiljena donijeti nemoguću odluku.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Shamier Anderson, Anna Kendrick, Toni Collette, Daniel Dae Kim
Redatelj: Joe Penna
Scenarist: Joe Penna, Ryan Morrison
Žanr Filma: Drama, Sci-Fi, Triler Filmovi 2021
Trajanje filma: 116 min | Godina: 2021
Zemlja: Germany | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU