STUDIO 666 Trailer Horor film sa rock bendom Foo Fighters.

Dave Grohl biva opsjednut demonskim duhom u prvom službenom teaseru za “STUDIO 666”, novu, nadolazeću natprirodnu horor-komediju s rock bendom Foo Fighters.

- Advertisement -

Temeljen na priči frontmena Foo Fightera, Grohla, film sadrži popis gostujućih zvijezda koji uključuje komičare Willa Fortea, Whitney Cummings, Jeffa Garlina s Jennom Ortegom i Leslieja Grossmana.

Horor-komedija — koja je snimljena u tajnosti i snimljena u istoj kući u kojoj su Foo Fighters snimili svoj najnoviji studijski album “Medicine at Midnight” — prati rock bend dok se nalaze na snimanju u ukletoj kući ispunjenoj demonskim duhovima.

Snimatelj koji je postao voditelj glazbenog videa BJ McDonnell (Slayer: The Repentless Killogy) režirao je dugometražni film, koji su napisali horor pisac Jeff Buhler (Sematerija kućnih ljubimaca iz 2019.) i spisateljica komedije Rebecca Hughes (Cracking Up, Grounded for Life) .

STUDIO 666 Film u kinima od Februara 2022 !

Radnja Filma Ukratko

U STUDIO 666, legendarni rock sastav Foo Fighters useljava se u vilu Encino prožetu jezivom rock and roll poviješću kako bi snimili svoj dugo očekivani 10. album. Jednom u kući, Dave Grohl se uhvati u koštac s natprirodnim silama koje prijete i završetku albuma i životima benda.

STUDIO 666 Official Trailer Filma

Detalji filma

Glavne uloge Glumci

Dave Grohl, Taylor Hawkins, Pat Smear, Nate Mendel, Chris Shiflett, Rami Jaffee, Will Forte, Whitney Cummings, Jenna Ortega, Leslie Grossman, Jeff Garlin

Žanr Filma

Horor, Filmovi 2021

Redatelj

BJ McDonnell

Scenarist

Dave Grohl, Jeff Buhler, Rebecca Hughes

Trajanje filma

/ | Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt

IMDB

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...