Sunday, October 24, 2021
HomeTraileriSummerland (2020) Trailer Filma

Summerland (2020) Trailer Filma

-

Gemma Arterton (The Girl with All the Gifts) glumi antisocijalnu akademsku spisateljicu koja postaje nevoljni čuvar mladog siročeta u službenom traileru za “Summerland.”

Smještajući u malom primorskom gradiću Južne Engleske u jeku Drugog svjetskog rata, britanska se drama usredotočila na umirovljenu spisatelja-gay pisca (Arterton) koja se uglavnom držala u zavoju od gubitka svoje prave ljubavi (Gugu Morning Show-a Gugu Mbatha-Raw je ovdje zvijezda kao Artertonov tajni ljubavnik u flashback scenama.

Kao dio ratnih napora, Artertonov lik nasumično je dodijeljen brizi za mladog londonskog evakuata (kojeg glumi pridošlica Lucas Bond) čiji se otac ne bori u ratu. Ubrzo razvija sa dječakom u malo vjerojatno prijateljstvo jer ih zajednički dijele boli gubitka i tuge.

“Summerland” je napisala i režirala dramatičarka i kazališna redateljica Jessica Swale, nagrađivana Olivier. Ovo je njezin igrani redateljski debi.

Summerland Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

Alice je pisac koji priznaje, odustao je od usamljenog života na morskim liticama Južne Engleske, dok drugi bježi preko kanala. Kad jednog dana otvori ulazna vrata i ustanovi da će posvojiti mladog londonskog evakuacije po imenu Frank, otporna je. Ipak, ne treba puno vremena prije nego što njih dvoje shvate da imaju više zajedničkog u prošlosti nego što je Alice pretpostavljala.

Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw i Tom Courtenay zvijezda su u ovoj snažno emotivnoj priči o ljubavnoj izdržljivosti u napornim vremenima.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Gemma Arterton, Lucas Bond, Gugu Mbatha-Raw, Tom Courtenay, Penelope Wilton
Redatelj: Jessica Swale
Scenarist: Jessica Swale
Žanr Filma: Drama, Ratni
Trajanje filma: 99 min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts