Monday, June 21, 2021

Summerland (2020) Trailer Filma

Gemma Arterton (The Girl with All the Gifts) glumi antisocijalnu akademsku spisateljicu koja postaje nevoljni čuvar mladog siročeta u službenom traileru za “Summerland.”

Smještajući u malom primorskom gradiću Južne Engleske u jeku Drugog svjetskog rata, britanska se drama usredotočila na umirovljenu spisatelja-gay pisca (Arterton) koja se uglavnom držala u zavoju od gubitka svoje prave ljubavi (Gugu Morning Show-a Gugu Mbatha-Raw je ovdje zvijezda kao Artertonov tajni ljubavnik u flashback scenama.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao dio ratnih napora, Artertonov lik nasumično je dodijeljen brizi za mladog londonskog evakuata (kojeg glumi pridošlica Lucas Bond) čiji se otac ne bori u ratu. Ubrzo razvija sa dječakom u malo vjerojatno prijateljstvo jer ih zajednički dijele boli gubitka i tuge.

“Summerland” je napisala i režirala dramatičarka i kazališna redateljica Jessica Swale, nagrađivana Olivier. Ovo je njezin igrani redateljski debi.

Summerland Film u kinima od Jula, 2020 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Alice je pisac koji priznaje, odustao je od usamljenog života na morskim liticama Južne Engleske, dok drugi bježi preko kanala. Kad jednog dana otvori ulazna vrata i ustanovi da će posvojiti mladog londonskog evakuacije po imenu Frank, otporna je. Ipak, ne treba puno vremena prije nego što njih dvoje shvate da imaju više zajedničkog u prošlosti nego što je Alice pretpostavljala.

Gemma Arterton, Gugu Mbatha-Raw i Tom Courtenay zvijezda su u ovoj snažno emotivnoj priči o ljubavnoj izdržljivosti u napornim vremenima.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Gemma Arterton, Lucas Bond, Gugu Mbatha-Raw, Tom Courtenay, Penelope Wilton
Redatelj: Jessica Swale
Scenarist: Jessica Swale
Žanr Filma: Drama, Ratni
Trajanje filma: 99 min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

Pig (2021) Trailer Filma

Nicolas Cage razbarušeni je lovac na tartufe u ovom prvom traileru za ovaj ekscentrični...

The Shrink Next Door Season 1 (2021) Trailer Serije

Will Ferrell obraća se Paulu Ruddu za pomoć u prvoj službenoj najavi za novu,...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU