Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriSuperintelligence (2020) Trailer Filma

Superintelligence (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Pogledajte službeni trailer za novu komediju Melisse McCarthy “Superintelligence”, koja će kasnije ovog mjeseca biti predstavljena na novom streaming servisu HBO Max.

Režirao je McCarthyjev suprug / strip glumac Ben Falcone (Život stranke, Šef), komedija Warner Bros usredotočena je na običnu slobodnu i nezaposlenu ženu po imenu Carol Peters (glumi je McCarthy) koja je šokirana saznanjem da je nju odabrao nevaljali program za umjetnu inteligenciju (ovdje ga je izrekao britanski komičar James Corden).

- Advertisement -

McCarthy’s Carol mora dokazati da čovječanstvo vrijedi štedjeti ili će ovo svemoćno superračunalo raznijeti svijet za tri dana. Započinje preokretanjem svog života i promjenom pogleda, pokazujući da bilo tko može uspjeti ako se prisili na učenje, prilagodbu i evoluciju.

U filmu također glume Bobby Cannavale kao McCarthyjev ljubavni interes i Brian Tyree Henry kao McCarthyjev najbolji prijatelj.

Superintelligence Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Kad svemoćna Superinteligencija (James Corden) odluči proučavati najprosječniju osobu na Zemlji, Carol Peters (Melissa McCarthy), sudbina svijeta visi o koncu. Kao što je A.I. odluči porobiti, spasiti ili uništiti čovječanstvo, na Carol je da dokaže da ljude vrijedi spasiti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Melissa McCarthy, Bobby Cannavale, Brian Tyree Henry, James Corden, Jean Smart, Sam Richardson, Sarah Baker, Karan Soni, Michael Beach, Usman Ally
Redatelj: Ben Falcone
Scenarist: Steve Mallory
Žanr Filma: Akcija, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -