Sunday, February 28, 2021

Supernova (2020) Trailer Filma

Službeni međunarodni trailer objavljen je za nadolazeću britansku dramu “Supernova”, u kojoj glume Colin Firth i Stanley Tucci kao dugogodišnji par koji se bori s teškom krizom.

Napisao ga je i režirao britanski glumac / redatelj Harry Macqueen (Hinterland), film Tuccija vidi kao čovjeka s ozbiljnim problemima s pamćenjem kojemu je nedavno dijagnosticirana demencija s mladim mladima. Firth glumi Tuccijevog dugogodišnjeg romantičnog partnera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao par koji se zajedno suočava s krizom, Tucci i Firth putuju dugim putovanjem engleskim selima u kamp prikolici dok pokušavaju posjetiti stare prijatelje i članove obitelji.

Supernova Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Duboka je jesen, a Sam i Tusker, dvadesetgodišnji partneri, su na odmoru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Putuju preko Engleske u svom starom kamp prikolici posjećujući prijatelje, obitelj i mjesta iz svoje prošlosti. Otkako je Tuskeru prije dvije godine dijagnosticirana demencija, život im se morao promijeniti. Od poslova se odustalo, a planovi stavili na čekanje. Njihovo zajedničko vrijeme sada je najvažnije što imaju.

Kako putovanje napreduje, njihove pojedinačne ideje za budućnost počinju se sudarati. Otkrivaju se tajne, otkrivaju se privatni planovi i njihova ljubav jednih prema drugima testira se kao nikad prije. U konačnici, moraju se suočiti s pitanjem što znači voljeti jedni druge pred Tuskerovom nepopravljivom bolešću.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Harry Macqueen
Scenarist: Harry Macqueen
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 93 min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Shadow and Bone Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Shadow and Bone", nudeći prvi pogled na novu...

The One Season 1 (2021) Trailer Serije

"The One" nova je Netflixova originalna serija za koju je objavljen službeni trailer. Serija...

Senior Moment (2021) Trailer Filma

William Shatner stariji je građanin kojem je vozačka dozvola suspendirana u laganoj komediji "Senior...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU