Friday, July 19, 2024

Supernova (2020) Trailer Filma

Share

- Advertisement -

Službeni međunarodni trailer objavljen je za nadolazeću britansku dramu “Supernova”, u kojoj glume Colin Firth i Stanley Tucci kao dugogodišnji par koji se bori s teškom krizom.

Napisao ga je i režirao britanski glumac / redatelj Harry Macqueen (Hinterland), film Tuccija vidi kao čovjeka s ozbiljnim problemima s pamćenjem kojemu je nedavno dijagnosticirana demencija s mladim mladima. Firth glumi Tuccijevog dugogodišnjeg romantičnog partnera.

Kao par koji se zajedno suočava s krizom, Tucci i Firth putuju dugim putovanjem engleskim selima u kamp prikolici dok pokušavaju posjetiti stare prijatelje i članove obitelji.

Supernova Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Duboka je jesen, a Sam i Tusker, dvadesetgodišnji partneri, su na odmoru.

Putuju preko Engleske u svom starom kamp prikolici posjećujući prijatelje, obitelj i mjesta iz svoje prošlosti. Otkako je Tuskeru prije dvije godine dijagnosticirana demencija, život im se morao promijeniti. Od poslova se odustalo, a planovi stavili na čekanje. Njihovo zajedničko vrijeme sada je najvažnije što imaju.

Kako putovanje napreduje, njihove pojedinačne ideje za budućnost počinju se sudarati. Otkrivaju se tajne, otkrivaju se privatni planovi i njihova ljubav jednih prema drugima testira se kao nikad prije. U konačnici, moraju se suočiti s pitanjem što znači voljeti jedni druge pred Tuskerovom nepopravljivom bolešću.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Harry Macqueen
Scenarist: Harry Macqueen
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 93 min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave