Thursday, May 13, 2021

Supernova (2020) Trailer Filma

Službeni međunarodni trailer objavljen je za nadolazeću britansku dramu “Supernova”, u kojoj glume Colin Firth i Stanley Tucci kao dugogodišnji par koji se bori s teškom krizom.

Napisao ga je i režirao britanski glumac / redatelj Harry Macqueen (Hinterland), film Tuccija vidi kao čovjeka s ozbiljnim problemima s pamćenjem kojemu je nedavno dijagnosticirana demencija s mladim mladima. Firth glumi Tuccijevog dugogodišnjeg romantičnog partnera.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kao par koji se zajedno suočava s krizom, Tucci i Firth putuju dugim putovanjem engleskim selima u kamp prikolici dok pokušavaju posjetiti stare prijatelje i članove obitelji.

Supernova Film u kinima od Novembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Duboka je jesen, a Sam i Tusker, dvadesetgodišnji partneri, su na odmoru.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Putuju preko Engleske u svom starom kamp prikolici posjećujući prijatelje, obitelj i mjesta iz svoje prošlosti. Otkako je Tuskeru prije dvije godine dijagnosticirana demencija, život im se morao promijeniti. Od poslova se odustalo, a planovi stavili na čekanje. Njihovo zajedničko vrijeme sada je najvažnije što imaju.

Kako putovanje napreduje, njihove pojedinačne ideje za budućnost počinju se sudarati. Otkrivaju se tajne, otkrivaju se privatni planovi i njihova ljubav jednih prema drugima testira se kao nikad prije. U konačnici, moraju se suočiti s pitanjem što znači voljeti jedni druge pred Tuskerovom nepopravljivom bolešću.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Sam Worthington, Lily Rabe, Stephen Tobolowsky, Adjoa Andoh, Lucy Capri, Lauren Cochrane, Shane Dean
Redatelj: Harry Macqueen
Scenarist: Harry Macqueen
Žanr Filma: Drama
Trajanje filma: 93 min
Zemlja: UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Stillwater (2021) Trailer Filma

Kad je njegova kćer iznenada uhićena zbog ubojstva i suoči se s dugotrajnom zatvorskom...

Lisey’s Story Season 1 (2021) Trailer Serije

Od izvršnog producenta J. J. Abramsa i hvaljenog čileanskog redatelja Pabla Larraina (o slavi...

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU