Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriSuspicion Trailer sa Uma Thurman u Novoj Triler Seriji

Suspicion Trailer sa Uma Thurman u Novoj Triler Seriji

- Advertisement -

Objavljen je službeni trailer za “Suspicion”, novu seriju kriminalističkih trilera za Apple TV Plus, koji potječe od izvršnih producenata filmova “Homeland” i “The Americans”.

Zvijezda “Kill Billa” Uma Thurman u seriji glumi istaknutog američkog medijskog mogula čiji je dvadesetjednogodišnji sin iznenada otet. U međuvremenu s druge strane svijeta, pet običnih britanskih državljana optuženo je za orkestriranje otmice. Sada na koje se gleda kao na glavne osumnjičene, ovih pet stranaca mora se udružiti kako bi očistili svoja imena – osim ako, naravno, ne znaju više nego što govore.

- Advertisement -

Kunal Nayyar (The Big Bang Theory), Georgina Campbell (Krypton), Elizabeth Henstridge (Agents of SHIELD), Elyes Gabel (Scorpion) i Tom Rhys Harries (White Lines) igraju petoricu optuženih otmičara. Ostali članovi glumačke ekipe su Noah Emmerich, Angel Coulby i Charlie Carter.

Originalna serija Apple temelji se na hvaljenoj izraelskoj drami “False Flag”.

Suspicion Season 1 od Februara, 2022

Radnja serije ukratko

Pet običnih Britanaca optuženo je za otmicu sina istaknutog američkog medijskog mogula. Upuštaju se u očajničku utrku s vremenom kako bi dokazali svoju nevinost, ali hoće li im itko povjerovati – i govore li istinu?

Suspicion Trailer Tv Series

Tv Series Detalji

Glavne uloge Glumci

Uma Thurman, Kunal Nayyar, Georgina Campbell, Elizabeth Henstridge, Elyes Gabel, Tom Rhys Harries, Noah Emmerich, Angel Coulby, Charlie Carter

Kreator

Chris Long, Stefan Schwartz (various episodes)

Žanr

Krimi, Drama, Triler, Tv Series

Trajanje

/

Zemlja

USA, UK

Objavio

IMDB

- Advertisement -