Friday, May 14, 2021

Sweet Tooth Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte prvu službenu najavu za novu Netflixovu originalnu seriju “Sweet Tooth”, smještenu u postapokaliptični svijet u kojem je rođena nova generacija djece kao dijelovi čovjeka, dijelovi životinja, hibridi.

Dječak s jelenskim rogovima upušta se u izvanrednu avanturu u ovoj postapokaliptičnoj bajci zasnovanoj na seriji stripova DC / Vertigo Jeffa Lemirea.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U izvršnoj produkciji Susan Downey i Roberta Downeya mlađeg, u Netflixovoj seriji glumi Christian Convery kao mladog hibridnog jelena-dječaka Gusa koji se sprijatelji s lutajućim usamljenikom (glumi ga Nonso Anozie iz Game of Thrones) dok putuju opasnom apokaliptičnom Amerikom u potraga za odgovorima.

Will Forte glumi Gusova oca, dok su među ostalim glumcima Adeel Akhtar, Dania Ramirez, Neil Sandilands, Stefania LaVie Owen i Aliza Vellani.

Sweet Tooth Season 1 Episode 1 od Juna, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Zasnovana na voljenom DC Comicu, a u izvršnoj produkciji Susan Downey i Roberta Downeya mlađeg, SWEET TOOTH je postapokaliptična bajka o hibridnom dječaku jelenu i lutajućem usamljeniku koji kreće u izvanrednu avanturu.

U pogibeljnoj avanturi kroz postapokaliptični svijet, simpatičan dječak koji je napola čovjek i napola jelen, traži novi početak s osornim zaštitnikom.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Christian Convery, Nonso Anozie, Will Forte, Adeel Akhtar, Dania Ramirez, Neil Sandilands, Stefania LaVie Owen, Aliza Vellani
Kreator: Jim Mickle, Beth Schwartz
Žanr: Ackija, Avantura, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series Sweet Tooth:

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU