Target Number One (2020) Trailer Filma

Josh Hartnett putuje na Tajland kako bi istražio vladin prsten za krijumčarenje droge u prikolici za nadolazeći kanadski kriminalistički triler “Target Number One”.

- Advertisement -

Inspirisan istinitom pričom 1989. godine, film prati tri međusobno povezane priče, od kojih jedna prati istraživačkog novinara (Hartnett) dok putuje u Bangkok kako bi intervjuirao navodno velikog kanadskog trgovca drogom (glumio mamin Antoine Olivier Pilon).

Kada se ovaj “veliki trgovac drogom” ispostavi da je to samo preplašeni kanadski klinac koji je zatvoren zbog krijumčarenja droge u Tajland, reporter shvaća da je upravo otkrio ogromnu vijest koja može izravno utjecati na kanadsku vladu.

U glavnim ulogama Jim Gaffigan, J. C. MacKenzie i Stephen McHattie, “Target broj jedan” napisao je i režirao kanadski filmaš Daniel Roby (White Skin, Louis Cyr, Versailles).

Target Number One Film u kinima od Aprila, 2020 !

Radnja Ukratko:

Inspirirani stvarnim događajima koji su se zbili 1989. godine, CILJ PRVI BROJ prati tri međusobno povezane priče: bivši narkoman koji je uhvaćen u kriminalnu organizaciju kako bi osnovao posao s drogom na Tajlandu; Policajac s tajnim prikrivanjem, koji je ponižen i odluči napraviti prečicu kako bi poboljšao performanse svog tima; i istražni novinar koji je nakon rođenja prvog djeteta bio prisiljen preispitati svoja osnovna uvjerenja i metode prevare.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Josh Hartnett, Antoine Olivier Pilon, Jim Gaffigan, J.C. MacKenzie, Stephen McHattie, Don McKellar, Rose-Marie Perreault
Redatelj: Daniel Roby
Scenarist: Daniel Roby
Žanr Filma: Triler, Biografski, Krimi
Trajanje filma: //
Zemlja: Canada
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...