Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriTell Me Your Secrets Season 1 (2021) Trailer Serije

Tell Me Your Secrets Season 1 (2021) Trailer Serije

- Advertisement -

Pogledajte službenu najavu za novu originalnu seriju Amazona “Tell Me Your Secrets”.

Stvorila i napisala Harriet Warner, u seriji ubojica-misterij-triler glumi Lily Rabe (Američka horor priča, Undoing) kao Emma, žena s problematičnom prošlošću. Emma je u programu zaštite svjedoka i pokušava započeti svoj život u novom gradu.

- Advertisement -

U međuvremenu je Amy Brenneman (The Leftovers, Goliath) očajna majka koja traži svoju nestalu kćer. Budući da vjeruje da Emma ima neke veze s nestankom njezine kćeri, unajmljuje nedavno pomilovanog serijskog ubojicu kako bi pronašla Emmino boravište. Hamish Linklater (Legion, The Big Short) glumi ovog bivšeg serijskog grabežljivca za kojeg se čini da traži iskupljenje za svoje prošle grijehe.

Serija se doista fokusira na tri problematična lika, od kojih se svaki bavi prošlim traumama, tugom i žaljenjem. I svaki skriva mračne tajne o sebi.

Tell Me Your Secrets Season 1 Episode 1 od Februara, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

Emma je spremna započeti svoj novi život u zaštiti svjedoka. Kada Mary, majka koja traži svoju nestalu kćer, otkrije da bi Emma mogla biti odgovorna za nestanak njezine kćeri, unajmi bivšeg serijskog ubojicu kako bi pronašla Emmu. I nitko nije siguran.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Lily Rabe, Amy Brenneman, Hamish Linklater, Enrique Murciano, Xavier Samuel, Ashley Madekwe, Chiara Aurelia
Kreator: Harriet Warner
Žanr: Krimi, Drama, Misterija, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Tell Me Your Secrets Trailer Tv Series:

- Advertisement -