Wednesday, March 3, 2021

Tenet (2020) Trailer filma

Riječ je o vrlo očekivanom i vrlo tajnovitom novom akcijskom filmu pisca i redatelja Christophera Nolana (Inception, Interstellar, Dunkirk, Batman Trilogija). Pogledajte službeni trailer za Nolanov novi misteriozni opus “Tenet”, koji je opisan samo kao “akcijski ep koji se razvija iz svijeta međunarodne špijunaže, putovanja u vremenu i evolucije”.

Dok se miješaju različiti žanrovi, od špijunske radnje do mister-trilera, a možda i vremenskih putovanja, filmska zvijezda John David Washington BlacKkKlansman kao vješt agent koji se čini da je vraćen iz mrtvih. Sada je dio nove tajne agencije i zadužen je za misiju sprječavanja III svjetskog rata, koja možda uključuje sposobnost manipuliranja vremenom.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Pored Washingtona, uloge imaju i Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Aaron Taylor-Johnson, Clemence Poesy, Michael Caine, Kenneth Branagh i Martin Donovan..

Tenet Film u kinima od Juli, 2020 !

Radnja Ukratko: Vrijeme bježi ..

Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki. Aaron Taylor-Johnson, Clemence Poesy, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Himesh Patel, Denzil Smith, Martin Donovan
Redatelj: Christopher Nolan
Scenarist: Christopher Nolan
Žanr Filma: Akcija, Drama, Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: USA | UK
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Voyagers (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni teaser za "Voyagers", koji nudi prvi pogled na novi znanstveno-fantastični svemirski triler...

Operation Varsity Blues: The College Admissions Scandal (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za "Operation Varsity Blues: The Scandal Admissions Scandal", dokumentarni film koji...

Jupiter’s Legacy Season 1 (2021) Trailer Serije

Netflix je objavio službenu najavu za "Jupiter's Legacy", nadolazeću superherojsku seriju najprodavanijeg pisca stripova...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU