Recenzije Filmova i Serija

Čitajte najbolje recenzije i gledajte nove trailere, novosti u vezi svijeta filma i serija.

― Advertisement ―

Knock at the Cabin Trailer sa Dave Bautista

To je najnoviji triler scenarista i redatelja M. Nighta Shyamalana, a pojavio se potpuno novi trailer baš na vrijeme da vas preplaši za ovu...
HomeTraileriThe 2nd (2020) Trailer Filma

The 2nd (2020) Trailer Filma

- Advertisement -

Ryan Phillippe predstavio je svog John McClanea dok glumi aktualnog akcijskog junaka u službenom traileru za novi adrenalinski triler “The 2nd”.

Od akcijskog redatelja Briana Skiba (Chokehold), film vidi Phillippea kao agenta tajne službe Vic Davisa koji se, dok je za blagdane posjetio sina na koledžu, našao da štiti kćer vrhovnog suda od nesretnog smrtonosnog ubojice , koju ovdje igra Casper Van Dien iz Starship Troopersa.

- Advertisement -

U filmu sudjeluju i pridošlice Lexi Simonsen i Jack Griffo (TV Alexa i Katie).

The 2nd Film u kinima od Septembra, 2020 !

Radnja Ukratko:

Agent tajne službe Vic Davis (Ryan Phillippe) sprema se pokupiti svog otuđenog sina Shawna (Jack Griffo) iz svog sveučilišnog kampusa kada se nađe usred terorističke akcije s velikim ulogom. Kći sudije Vrhovnog suda (Lexi Simonsen) meta je i ova oružana frakcija neće se zaustaviti pred ničim što će joj oteti Vic brzo shvaća da nema nikoga tko će ih spasiti i sada mora iskoristiti cijeli svoj niz vještina da spasi nju i njegovu sin iz nevjerojatno opasne i smrtonosne situacije.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Ryan Phillippe, Casper Van Dien, Jack Griffo, Lexi Simonsen, William Katt, Richard Burgi, Jennifer Wenger, William McNamara, Samaire Armstrong
Redatelj: Brian Skiba
Scenarist: Eric Bromberg, Paul Taegel
Žanr Filma: Akcija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -