Thursday, June 24, 2021

The 355 (2021) Trailer Filma

Jessica Chastain okuplja tim loših ženskih tajnih agenata u prvoj službenoj najavi za predstojeći akcijski triler “The 355.”

Chastain, koja ujedno služi i kao producentica, ponovno se okuplja sa svojim redateljem “Dark Phoenixa” Simonom Kinbergom. U filmu glumi agenta CIA-e koji se mora udružiti s četiri suparnička agenta kako bi uhvatio opasnog plaćenika kad se iznenada ukrade strogo tajno oružje.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Chastainu se pridružuju oskarovke Lupita Nyong’o (12 godina ropkinja, Crna pantera) i Penelope Cruz (Vicky Cristina Barcelona, Ubojstvo na Orient Expressu), kao i Diane Kruger (Neslavna kopilad) koja glumi članove špijuna tim. U međuvremenu, kineska glumica Bingbing Fan (X-Men: Days of Future Past) glumi misterioznog negativca koji krade oružje.

Sebastian Stan (Sokol i zimski vojnik) i Edgar Ramirez (Atentat na Giannija Versacea) zaokružuju sporednu ulogu.

The 355 Film u kinima od Januara, 2021 !

Radnja Ukratko:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ekipa iz snova zastrašujućih ženskih zvijezda okuplja se u napornom originalnom pristupnom žanru špijunaže koji kaska oko svijeta u The 355.

Kad strogo tajno oružje padne u plaćeničke ruke, CIA-in agent Wild Cards Mason “Mace” Brown (Jessica Chastain) morat će udružiti snage s suparničkom Njemačkom agenticom Marie (Diane Kruger), bivšom saveznicom MI6 i vrhunskim računalnim stručnjakom Khadijah (Lupita Nyong’o) i vješta kolumbijska psihologinja Graciela (Penelope Cruz) u smrtonosnoj, vratolomnoj misiji da je vrate, a istovremeno ostaju korak ispred tajanstvene žene Lin Mi Sheng (Bingbing Fan), koja prati njihov svaki pokret.

Dok će akcija raketirati širom svijeta od kafića u Parizu do tržišta Maroka do bogatstva i glamura Šangaja, kvartet žena stvorit će slabu odanost koja bi mogla zaštititi svijet – ili ih ubiti.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Jessica Chastain, Lupita Nyong’o, Penelope Cruz, Diane Kruger, Bingbing Fan, Sebastian Stan, Edgar Ramírez
Redatelj: Simon Kinberg
Scenarist: Theresa Rebeck
Žanr Filma: Triler
Trajanje filma: /
Zemlja: China | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Titane (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za Ducournauov "Titane". Riječ je o visoko stiliziranom trileru u...

Till Death (2021) Trailer Filma

Megan Fox glumi emocionalno rastrojenu ženu koja se ujutro nakon romantične večeri sa suprugom...

Settlers (2021) Trailer Filma

Mala obitelj pokušava preživjeti u zabačenoj koloniji na Marsu u ovom znanstveno-fantastičnom trileru za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU