Tuesday, May 17, 2022
HomeTraileriThe Arbors (2020) Trailer Filma

The Arbors (2020) Trailer Filma

-

Gravitas je objavio službenu najavu za indie znanstveno-fantastični horor triler pod nazivom The Arbors, obilježavajući igrani redateljski debi filmaša Claytona Witmera. Plakat za ovo je “sveto sr!” otkačeno, što je upravo ono što mi je prvo zapelo za oko. Smješten protiv sumornog gradića, The Arbors slijedi povučenog bravara koji se bori da održi veze sa svojim mlađim bratom.

Njegov se život uznemirujuće okreće nakon što je pronašao neobično malo stvorenje i stvorio tajanstvenu vezu. Nakon niza neobjašnjivih ubojstava, prava priroda stvorenja uskoro se otkriva … I čini se vrlo gladnim. U glumačkoj postavi su Drew Matthews, Ryan Davenport, Sarah Cochrane, Daryl Munroe, Lexi Rose i Brooks Addis. Savršen mali trailer jer uopće ne otkriva puno, ali svejedno sam kupljen.

The Arbors Film u kinima od Marta 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Postavljen protiv sumornog gradića, film Arbors prati Ethana Daunesa (Drew Matthews), povučenog bravara koji se bori da održi veze sa svojim mlađim bratom Shaneom. Ethanov život uznemirujuće se okreće nakon što je pronašao neobično malo stvorenje i stvorio tajanstvenu vezu. Nakon niza neobjašnjivih ubojstava, prava priroda stvorenja ubrzo se otkriva, a Ethan se nalazi u središtu panike i paranoje. Arboure je režirao nadolazeći filmaš Clayton Witmer, koji je nakon nekoliko kratkih filmova debitirao kao dugometražni redatelj. Scenarij potpisuju Chelsey Cummings i Clayton Witmer. Ovo je prvotno premijerno prikazano na filmskim festivalima RiverRun i Nashville prošle godine.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Drew Matthews, Ryan Davenport, Sarah Cochrane, Daryl Munroe, Lexi Rose i Brooks Addis
Redatelj: Clayton Witmer
Scenarist: Chelsey Cummings, Clayton Witmer
Žanr Filma: Sci-Fi, Trailer
Trajanje filma: 116 min | Godina: 2020
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma The Arbors:

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts