Saturday, June 15, 2024

The Aviary Trailes Bjezanje iz kulta sa Malin Akerman

Share

- Advertisement -

Dvije žene bježe iz kandži toksičnog kulta, samo da bi se našle kako pješače po izoliranoj pustinji u novom psihološkom trileru “Aviary”, za koji je objavljen službeni trailer.

U filmu glume Malin Akerman (Čuvari) i Lorenza Izzo (Bilo jednom u Hollywoodu) kao dvoje kultnih bjegunaca koji pokušavaju preživjeti užasne uvjete goleme i prazne novomeksičke pustinje. I premda su na putu prema slobodi, čini se da se žene ne mogu otresti moći kontrole uma karizmatičnog vođe kulta (kojeg ovdje glumi Chris Messina, iz Ptica grabljivica).

Triler je napisao i režirao filmski duo Chris Cullari i Jennifer Raite, koji su prethodno snimili YouTube Red horor mini-seriju “12 Deadly Days”.

The Aviary Film u kinima od Aprila 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Namamljeni obećanjem “slobode” u izoliranom pustinjskom kampusu zvanom “Aviary”, Jillian (Malin Akerman) i Blair (Lorenzo Izzo) udružuju snage kako bi pobjegli u nadi pravoj slobodi. Obuzeti strahom i paranojom, ne mogu se otarasiti osjećaja da ih prati vođa kulta, Seth (Chris Messina), muškarac koliko zavodljiv koliko i kontrolira. Što se par više udaljava od kulta, Seth više kontrolira njihove umove. Budući da zalihe nestaju i njihova osjetila nestaju, Jillian i Blair suočene su s užasavajućim pitanjem: kako pobjeći od neprijatelja koji živi u vašoj glavi?

The Aviary Trailer Filma:

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci:

Malin Akerman, Lorenza Izzo, Chris Messina, Sandrine Holt

Žanr Filma:

Trailer, Filmovi 2022

Redatelj:

Chris Cullari, Jennifer Raite

Scenarist:

Chris Cullari, Jennifer Raite

Trajanje filma:

/ min Godina: 2022

Zemlja:

USA

Oficijalni Sajt:

IMDB

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave