The Batman (2021) Trailer Filma

Premda se očekuje da se produkcija nastavi sljedećeg mjeseca, redatelj Matt Reeves odlučio je obožavateljima DC Comicsa pružiti raniji video željno iščekivanog filma o superheroju “The Batman”, za koji su snimci upravo predstavljeni na internetskom događaju DC FanDome.

- Advertisement -

Stoga, bez daljnjeg žara, razvedrite oči pri ranom naletu vrimena za novi dugo očekivani film o Batmanu, koji u zvijezdi “Teneta” Robertu Pattinsonu vidi ikonskog krstaša.

Navodno više zainteresiran za fokusiranje na Batmanove vještine kao sjajnog detektiva, ali i mladog borca ​​za zločine u svojoj “godini dvije” kao maskiranog junaka, čini se da je ova nova verzija više utemeljena u stvarnosti, evocirajući vizualni duh Christophera Nolana Dark Knight filmovi.

Pattinson vodi ulogu kao Bruce Wayne, zvani Batman. Pridružuje mu se glumački popis glumaca, uključujući Andyja Serkisa kao odanog batlera Alfreda Pennywortha; Colin Farrell kao Oswald Cobblepot aka Pingvin, i Zoe Kravitz kao Selina Kyle aka Catwoman.

U glumačkoj postavi su također John Turturro kao Gotham mafijaš Carmine Falcone; Paul Dano kao Edward Nashton aka Riddler; Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson, te na kraju Jeffrey Wright kao detektiv James Gordon.

The Batman Film u kinima od Marta, 2022 !

Radnja Ukratko:

Iz Warner Bros. Pictures dolazi THE BATMAN, s režiserom Mattom Reevesom na čelu i s Robertom Pattinsonom u glavnim ulogama kao budnim detektivom Gotham Cityja, Batmanom i milijarderom Bruceom Wayneom …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Robert Pattinson, Andy Serkis, Colin Farrell, Zoe Kravitz, John Turturro, Paul Dano, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright
Redatelj: Matt Reeves
Scenarist: Peter Craig, Bill Finger
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...