Tuesday, May 11, 2021

The Batman (2021) Trailer Filma

Premda se očekuje da se produkcija nastavi sljedećeg mjeseca, redatelj Matt Reeves odlučio je obožavateljima DC Comicsa pružiti raniji video željno iščekivanog filma o superheroju “The Batman”, za koji su snimci upravo predstavljeni na internetskom događaju DC FanDome.

Stoga, bez daljnjeg žara, razvedrite oči pri ranom naletu vrimena za novi dugo očekivani film o Batmanu, koji u zvijezdi “Teneta” Robertu Pattinsonu vidi ikonskog krstaša.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Navodno više zainteresiran za fokusiranje na Batmanove vještine kao sjajnog detektiva, ali i mladog borca ​​za zločine u svojoj “godini dvije” kao maskiranog junaka, čini se da je ova nova verzija više utemeljena u stvarnosti, evocirajući vizualni duh Christophera Nolana Dark Knight filmovi.

Pattinson vodi ulogu kao Bruce Wayne, zvani Batman. Pridružuje mu se glumački popis glumaca, uključujući Andyja Serkisa kao odanog batlera Alfreda Pennywortha; Colin Farrell kao Oswald Cobblepot aka Pingvin, i Zoe Kravitz kao Selina Kyle aka Catwoman.

U glumačkoj postavi su također John Turturro kao Gotham mafijaš Carmine Falcone; Paul Dano kao Edward Nashton aka Riddler; Peter Sarsgaard kao okružni tužitelj Gil Colson, te na kraju Jeffrey Wright kao detektiv James Gordon.

The Batman Film u kinima od Oktobra, 2021 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Iz Warner Bros. Pictures dolazi THE BATMAN, s režiserom Mattom Reevesom na čelu i s Robertom Pattinsonom u glavnim ulogama kao budnim detektivom Gotham Cityja, Batmanom i milijarderom Bruceom Wayneom …

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Robert Pattinson, Andy Serkis, Colin Farrell, Zoe Kravitz, John Turturro, Paul Dano, Peter Sarsgaard, Jeffrey Wright
Redatelj: Matt Reeves
Scenarist: Peter Craig, Bill Finger
Žanr Filma: Akcija, Krimi, Drama
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Protege (2021) Trailer Filma

Akcijska zvijezda Maggie Q (Nikita) vješta je atentatorica u novom službenom traileru za nadolazeći...

The Green Knight (2021) Trailer Filma

Pogledajte službenu cjelovečernju najavu za nadolazeći srednjovjekovni fantastični film "The Green Knight", koji se...

Fatherhood (2021) Trailer Filma

Komičar Kevin Hart bavi se svakodnevnim borbama oko roditeljstva malog djeteta u prvom službenom...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU