The Black Phone (2021) Trailer Filma

Pogledajte službeni trailer za “The Black Phone”, novi horor triler redatelja Scotta Derricksona, koji se vraća svojim horor korijenima nakon što je na čelu MCU -a iz 2016. godine, “Doctor Strange”.

- Advertisement -

Trinaestogodišnjeg dječaka oteo je sadistički serijski ubojica. Dok ga drže u velikom podzemnom podrumu, dječak dobiva prijeko potrebne savjete i savjete od duhova ubijenih žrtava u ovom novom trileru od Blumhousea i redatelja “Sinister”.

Derrickson se ponovno sastaje sa zvijezdom “Sinister” Ethanom Hawkeom, koji preuzima svoju najstrašniju ulogu do sada, kao “The Grabber”, hladnokrvni ubojica i otmičar djece.

Predstojeći horor film, koji se temelji na nagrađivanoj istoimenoj kratkoj priči spisatelja horora Joea Hilla (Horns, NOS4A2, Locke & Key), predstavlja pridošlicu Masona Thamesa kao Finneyja Shawa, mladića koji je otet i zadržan talac u zvučno izoliranom podrumu. U sredini ove sobe nalazi se isključeni crni telefon – ipak, čini se da je zidni telefon način na koji Finney može komunicirati s prethodnim žrtvama ubojice. I čini se da su ti duhovi odlučni pomoći Finneyju da se izbori sa svojim sadistički maskiranim otmičarem (kojeg glumi Hawke).

Derrickson je također napisao scenarij sa svojim dugogodišnjim suradnikom u pisanju C. Robertom Cargillom (Sinister Franchise, Doctor Strange). U sporednoj postavi također su Madeleine McGraw, Jeremy Davies i James Ransone.

The Black Phone Film u kinima od Februar 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Telefon je mrtav. I zvoni …

Finney Shaw, sramežljiv, ali pametan 13-godišnji dječak, otet je sadističkim ubojicom i zarobljen u zvučno izoliranom podrumu gdje vrištanje nema nikakve koristi. Kad odspojeni telefon na zidu počne zvoniti, Finney otkriva da može čuti glasove ubijenih prijašnjih žrtava. I mrtvi su na nastojanju da paze da se Finney ne dogodi ono što im se dogodilo. Temeljeno na nagrađivanoj kratkoj priči Joea Hilla iz njegova bestselera “Duhovi 20. stoljeća” New York Timesa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mason Thames, Ethan Hawke, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, James Ransone
Redatelj: Scott Derrickson
Scenarist: Scott Derrickson, C. Robert Cargill, Joe Hill
Žanr Filma: Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 42min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

The Black Phone Trailer Filma:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...