Wednesday, January 19, 2022
HomeTraileriThe Black Phone (2021) Trailer Filma

The Black Phone (2021) Trailer Filma

-

Pogledajte službeni trailer za “The Black Phone”, novi horor triler redatelja Scotta Derricksona, koji se vraća svojim horor korijenima nakon što je na čelu MCU -a iz 2016. godine, “Doctor Strange”.

Trinaestogodišnjeg dječaka oteo je sadistički serijski ubojica. Dok ga drže u velikom podzemnom podrumu, dječak dobiva prijeko potrebne savjete i savjete od duhova ubijenih žrtava u ovom novom trileru od Blumhousea i redatelja “Sinister”.

Derrickson se ponovno sastaje sa zvijezdom “Sinister” Ethanom Hawkeom, koji preuzima svoju najstrašniju ulogu do sada, kao “The Grabber”, hladnokrvni ubojica i otmičar djece.

Predstojeći horor film, koji se temelji na nagrađivanoj istoimenoj kratkoj priči spisatelja horora Joea Hilla (Horns, NOS4A2, Locke & Key), predstavlja pridošlicu Masona Thamesa kao Finneyja Shawa, mladića koji je otet i zadržan talac u zvučno izoliranom podrumu. U sredini ove sobe nalazi se isključeni crni telefon – ipak, čini se da je zidni telefon način na koji Finney može komunicirati s prethodnim žrtvama ubojice. I čini se da su ti duhovi odlučni pomoći Finneyju da se izbori sa svojim sadistički maskiranim otmičarem (kojeg glumi Hawke).

Derrickson je također napisao scenarij sa svojim dugogodišnjim suradnikom u pisanju C. Robertom Cargillom (Sinister Franchise, Doctor Strange). U sporednoj postavi također su Madeleine McGraw, Jeremy Davies i James Ransone.

The Black Phone Film u kinima od Februar 2022 !

Radnja Filma Ukratko:

Telefon je mrtav. I zvoni …

Finney Shaw, sramežljiv, ali pametan 13-godišnji dječak, otet je sadističkim ubojicom i zarobljen u zvučno izoliranom podrumu gdje vrištanje nema nikakve koristi. Kad odspojeni telefon na zidu počne zvoniti, Finney otkriva da može čuti glasove ubijenih prijašnjih žrtava. I mrtvi su na nastojanju da paze da se Finney ne dogodi ono što im se dogodilo. Temeljeno na nagrađivanoj kratkoj priči Joea Hilla iz njegova bestselera “Duhovi 20. stoljeća” New York Timesa.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Mason Thames, Ethan Hawke, Madeleine McGraw, Jeremy Davies, James Ransone
Redatelj: Scott Derrickson
Scenarist: Scott Derrickson, C. Robert Cargill, Joe Hill
Žanr Filma: Horor, Filmovi 2021
Trajanje filma: 1h 42min | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

The Black Phone Trailer Filma:

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts