Saturday, May 15, 2021

The Boss Baby: Family Business (2021) Trailer Filma

Ted, Boss Baby je sada već odrasla. Uspješan je odrasli poduzetnik (još uvijek ga izražava Alec Baldwin) koji čvrsto vjeruje da novac može riješiti sve. I čini se da je Tedova mala, preslatka genijalna nećakinja, Tina (glas izrazila komičarka Amy Sedaris), nova Bossova beba – i ona ne samo da je preuzela obiteljski posao, već i predsjeda Baby Corpom, vladajući željeznom dječjom šakom. Izgleda da Ted sada radi za Tinu.

Pogledajte prvi službeni trailer za “The Boss Baby: Family Business”, predstojeći nastavak animiranog filma DreamWorks Animation iz 2017. priznatog animatora-redatelja Toma McGratha (Madagaskar, Megamind).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U nastavku se također pojavljuju glasovi Jamesa Marsdena, Ariane Greenblatt, Eve Longoria, Jimmyja Kimmela i Lise Kudrow s Jeffom Goldblumom kao glasom tajanstvenog zlog genija koji svako dijete na planeti želi pretvoriti u vrlo loše bebe.

The Boss Baby: Family Business Film u kinima od Marta, 2021 !

Radnja Ukratko:

U nastavku komedije nominirane za Oscara DreamWorks Animationa, braća Templeton – Tim (James Marsden) i njegov mali šef Ted (Alec Baldwin) postali su odrasli i udaljili se jedno od drugoga. Tim je sada oženjeni tata koji ostaje kod kuće. Ted je izvršni direktor hedge fonda. No, nova šefica s vrhunskim pristupom i sposobnim stavom uskoro će ih ponovno okupiti … i nadahnuti novi obiteljski posao.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Tim i njegova supruga Carol (Eva Longoria), hraniteljica obitelji, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabitom (Ariana Greenblatt) i preslatkom novom dojenčadi Tinom (Amy Sedaris). Tabitha, koja je u vrhu svoje klase u prestižnom Acorn Centru za napredno djetinjstvo, obožava svog ujaka Teda i želi postati poput njega, ali Tim, još uvijek u kontaktu s njegovom preaktivnom mladenačkom maštom, brine se da previše radi i da joj nedostaje na normalno djetinjstvo.

Kad beba Tina otkrije da je – ta-da! – strogo povjerljivi agent za BabyCorp u misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabitine škole i njezinog misterioznog osnivača, dr. Erwina Armstronga (Jeff Goldblum), na neočekivani način ponovno će okupiti braću Templeton, navesti ih na ponovnu procjenu značenje obitelji i otkrijte ono što je uistinu važno.

Lisa Kudrow i Jimmy Kimmel također ponavljaju svoje uloge Tedovih i Timovih roditelja.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Eva Longoria, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow
Redatelj: Tom McGrath
Scenarist: Marla Frazee
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU