Monday, October 18, 2021
HomeTraileriThe Boss Baby: Family Business (2021) Trailer Filma

The Boss Baby: Family Business (2021) Trailer Filma

-

Ted, Boss Baby je sada već odrasla. Uspješan je odrasli poduzetnik (još uvijek ga izražava Alec Baldwin) koji čvrsto vjeruje da novac može riješiti sve. I čini se da je Tedova mala, preslatka genijalna nećakinja, Tina (glas izrazila komičarka Amy Sedaris), nova Bossova beba – i ona ne samo da je preuzela obiteljski posao, već i predsjeda Baby Corpom, vladajući željeznom dječjom šakom. Izgleda da Ted sada radi za Tinu.

Pogledajte prvi službeni trailer za “The Boss Baby: Family Business”, predstojeći nastavak animiranog filma DreamWorks Animation iz 2017. priznatog animatora-redatelja Toma McGratha (Madagaskar, Megamind).

U nastavku se također pojavljuju glasovi Jamesa Marsdena, Ariane Greenblatt, Eve Longoria, Jimmyja Kimmela i Lise Kudrow s Jeffom Goldblumom kao glasom tajanstvenog zlog genija koji svako dijete na planeti želi pretvoriti u vrlo loše bebe.

The Boss Baby: Family Business Film u kinima od Jula, 2021 !

Radnja Ukratko:

U nastavku komedije nominirane za Oscara DreamWorks Animationa, braća Templeton – Tim (James Marsden) i njegov mali šef Ted (Alec Baldwin) postali su odrasli i udaljili se jedno od drugoga. Tim je sada oženjeni tata koji ostaje kod kuće. Ted je izvršni direktor hedge fonda. No, nova šefica s vrhunskim pristupom i sposobnim stavom uskoro će ih ponovno okupiti … i nadahnuti novi obiteljski posao.

Tim i njegova supruga Carol (Eva Longoria), hraniteljica obitelji, žive u predgrađu sa svojom super pametnom sedmogodišnjom kćerkom Tabitom (Ariana Greenblatt) i preslatkom novom dojenčadi Tinom (Amy Sedaris). Tabitha, koja je u vrhu svoje klase u prestižnom Acorn Centru za napredno djetinjstvo, obožava svog ujaka Teda i želi postati poput njega, ali Tim, još uvijek u kontaktu s njegovom preaktivnom mladenačkom maštom, brine se da previše radi i da joj nedostaje na normalno djetinjstvo.

Kad beba Tina otkrije da je – ta-da! – strogo povjerljivi agent za BabyCorp u misiji otkrivanja mračnih tajni iza Tabitine škole i njezinog misterioznog osnivača, dr. Erwina Armstronga (Jeff Goldblum), na neočekivani način ponovno će okupiti braću Templeton, navesti ih na ponovnu procjenu značenje obitelji i otkrijte ono što je uistinu važno.

Lisa Kudrow i Jimmy Kimmel također ponavljaju svoje uloge Tedovih i Timovih roditelja.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Alec Baldwin, James Marsden, Amy Sedaris, Jeff Goldblum, Ariana Greenblatt, Eva Longoria, Jimmy Kimmel, Lisa Kudrow
Redatelj: Tom McGrath
Scenarist: Marla Frazee
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Komedija
Trajanje filma: /
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Ostanite Povezani

210FansLike
6,479FollowersFollow
0SubscribersSubscribe

Latest posts