Sunday, March 7, 2021

The Call of the Wild (2020) Trailer Filma

Harrison Ford glumi u prvom službenom traileru za “The Call of the Wild” oblikuje jedinstvenu vezu s psom velikog srca. U režiji glumca nominiranog za Oscara Chrisa Sandersa (How to Train Your Dragon, Lilo & Stitch, The Croods) nadolazeći avanturistički film zasnovan je na klasičnom psećem romanu Jacka Londona.

Dok koristi CGI efekte za stvaranje fotorealističnih pasa i šumskih životinja, film govori o velikom mješavini ovčara iz Bernard-Scotcha pod nazivom “Buck” koji se našao na epskom putovanju od ugodnog okruženja kalifornijske doline Santa Clara do izdajničkog. snijegom prekriveni pejzaži aljanskog Yukona.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Ford glumi Johna Thorntona, starog, izoliranog šumara koji je običnim slučajem postao novi Buckov vlasnik. Dok stvaraju jaku povezanost jedan s drugim, oni pokušavaju preživjeti krutost divljine.

Uloge i Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford, Colin Woodell i Cara Gee.

Animator Chris Sanders režira svoj redateljski debi u živo s filmom. Koji je napisao Michael Green (Logan, Alien: Covenant, Blade Runner 2049).

The Call of the Wild Film u kinima od februara, 2020 !

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Radnja Ukratko:

Prilagođen ljubljenom književnom klasiku, THE CALL OF THE WILD živopisno donosi na ekran priču o Bucku, psu velikog srca čiji je blaženi domaći život okrenut naopačke kada je iznenada izgnan iz svog doma u Kaliforniji i doveden u egzotične divljine aljanskog Yukona tijekom Gold Rush 1890-ih. Kao novajlija u timu za slanje pasa s dostavom pošte – a kasnije i njen vođa – Buck doživljava avanturu cijelog života, konačno pronalazeći svoje pravo mjesto u svijetu i postajući vlastiti gospodar.

Kao hibrid uživo / animacije, THE CALL OF WILD koristi vrhunske vizualne efekte i tehnologiju animacije kako bi životinje u filmu učinile potpuno fotorealističnim – i emocionalno autentičnim – likovima.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Harrison Ford, Dan Stevens, Omar Sy, Karen Gillan, Bradley Whitford, Colin Woodell, Cara Gee
Redatelj: Chris Sanders
Scenarist: Michael Green, Jack London
Žanr Filma: Animacija, Avantura, Familijarni
Trajanje filma:/
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

Made for Love Season 1 (2021) Trailer Serije

Zvijezdi "Palm Springs" Cristin Milioti ugrađen je s čipom za praćenje u prvom službenom...

Tom Clancy’s Without Remorse (2021) Trailer Filma

Michael B. Jordan kreće u opaki lov na osvetu u prvoj službenoj najavi za...

Thunder Force (2021) Trailer Filma

Melissa McCarthy i Octavia Spencer igraju dvoje novoformiranih superheroja u prvoj službenoj najavi za...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU