Tuesday, May 21, 2024

The Case Against Adnan Syed TV Mini-Series (2019) Trailer Serije

Share

- Advertisement -

Serija
Prikazuje se od Mart 2019. god.
Naziv: The Case Against Adnan Syed TV Mini-Series (2019)

Žanr: Dokumentarni, Recenzije Serija
Kreator: Amy Berg
Radnja serije: U režiji nominiranog za Oscara Amy Berg, PREDMET PROTIV ADNANA SYEDA će istražiti nestanak i ubojstvo 18-godišnjeg srednjoškolca u Baltimoreu Hae Min Lee iz 1999. i naknadno osudu njenog bivšeg dečka, Adnana Syeda, slučaja koju je globalna pozornost privukla iznimno popularnom serijskom podcastu.

U proizvodnji od 2015., Slučaj protiv Adnana Syeda pažljivo preispituje događaje koji su doveli do nestanka Hae Min Lee-a, od romantike srednje škole, zabranjene ljubavi i kulturnih sukoba, do posljedica njezina nestanka, izvorne policijske istrage i današnjeg dana , kada Syed čeka novo suđenje. Predstavljajući nova otkrića, kao i revolucionarna otkrića koja osporavaju slučaj države, a koja uključuju ekskluzivni pristup Syedu, timu obrane, obitelji Syed, prijateljima i učiteljima i studentima i članovima policije grada Baltimora, serija prati kako požurite do pravde i Syedovo uvjerenje iz 2000. godine postavilo je više pitanja nego odgovore o tome što se dogodilo Hae Min Lee, naglašavajući nestabilnost sjećanja i sukobljenih očevidaca.

U lipnju 2016. sudac Baltimore Circuit Court Martin P. Welch napustio je presudu Adnanu Syedu i odobrio mu novo suđenje nakon što su novi dokazi osporili pouzdanost podataka o mobitelu koji povezuju Syeda s mjestom zločina, a dugo očekivani svjedok alibi konačno je imao svoj dan na sudu. Država Maryland uložila je žalbu na presudu sudije nižeg suda, ali je 29. ožujka 2018. godine Sud za posebne žalbe također odlučio napustiti Syedovu presudu i odobrio ponovno suđenje koje je čekao.

IMDB i Trailer Serije The Case Against Adnan Syed :

- Advertisement -
Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte još!

Nove Objave