Tuesday, April 13, 2021

The Case Against Adnan Syed TV Mini-Series (2019) Trailer Serije

Serija
Prikazuje se od Mart 2019. god.
Naziv: The Case Against Adnan Syed TV Mini-Series (2019)

Žanr: Dokumentarni, Recenzije Serija
Kreator: Amy Berg
Radnja serije: U režiji nominiranog za Oscara Amy Berg, PREDMET PROTIV ADNANA SYEDA će istražiti nestanak i ubojstvo 18-godišnjeg srednjoškolca u Baltimoreu Hae Min Lee iz 1999. i naknadno osudu njenog bivšeg dečka, Adnana Syeda, slučaja koju je globalna pozornost privukla iznimno popularnom serijskom podcastu.

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

U proizvodnji od 2015., Slučaj protiv Adnana Syeda pažljivo preispituje događaje koji su doveli do nestanka Hae Min Lee-a, od romantike srednje škole, zabranjene ljubavi i kulturnih sukoba, do posljedica njezina nestanka, izvorne policijske istrage i današnjeg dana , kada Syed čeka novo suđenje. Predstavljajući nova otkrića, kao i revolucionarna otkrića koja osporavaju slučaj države, a koja uključuju ekskluzivni pristup Syedu, timu obrane, obitelji Syed, prijateljima i učiteljima i studentima i članovima policije grada Baltimora, serija prati kako požurite do pravde i Syedovo uvjerenje iz 2000. godine postavilo je više pitanja nego odgovore o tome što se dogodilo Hae Min Lee, naglašavajući nestabilnost sjećanja i sukobljenih očevidaca.

U lipnju 2016. sudac Baltimore Circuit Court Martin P. Welch napustio je presudu Adnanu Syedu i odobrio mu novo suđenje nakon što su novi dokazi osporili pouzdanost podataka o mobitelu koji povezuju Syeda s mjestom zločina, a dugo očekivani svjedok alibi konačno je imao svoj dan na sudu. Država Maryland uložila je žalbu na presudu sudije nižeg suda, ali je 29. ožujka 2018. godine Sud za posebne žalbe također odlučio napustiti Syedovu presudu i odobrio ponovno suđenje koje je čekao.

IMDB i Trailer Serije The Case Against Adnan Syed :

The Woman in the Window (2021) Trailer Filma

Amy Adams vjeruje da je mogla biti svjedokom ubojstva s prozora svog stana u...

Those Who Wish Me Dead (2021) Trailer Filma

Angelina Jolie spašava malog dječaka u prvoj službenoj najavi za "Those Who Wish Me...

Girls5eva Season 1 (2021) Trailer Serije

Sada već odrasle žene pop-grupe iz 90-ih okupile su se kako bi izvele povratak...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU