The Chair Season 1 (2021) Trailer Serije

Pogledajte službeni trailer za “The Chair”, novu Netflixovu originalnu seriju u kojoj glumi nominirana za Emmy glumica Sandra Oh (iz “Killing Eve” i “Grey’s Anatomy”) kao novoizabrana predsjednica neuspjelog engleskog odjela na prestižnom sveučilište.

- Advertisement -

Polusatna humoristična serija od šest epizoda također glumi Jaya Duplassa (Transparent, Search Party) kao etički izazovnog profesora engleskog jezika koji se nađe uvučen u školsku polemiku, što natjera lik Sandre Oh da radi na brzom lijeku.

U glavnim ulogama Hollanda Taylora, Boba Balabana, Nane Mensah, Davida Morsea i Everly Carganilla, “The Chair” je kreirala, napisala i izvršila glumica Amanda Peet (Zajedno, Prljavi John: Priča Betty Broderick).

Izvođači “Igre prijestolja” David Benioff (koji je suprug Amande Peet) i DB Weiss služe kao izvršni producenti u seriji, zajedno s Ohom, Bernieem Caulfieldom i voditeljem televizijske komedije Danielom Grayom ​​Longinom (PEN15, Portlandia), koji režira čitav film prva sezona.

The Chair Season 1 Episode 1 od Augusta, 2021

Tv Series Radnja ukratko:

The Chair prati dr. Ji-Yoon Kim (Sandra Oh) dok se kreće u svojoj novoj ulozi predsjedatelja engleskog odjela na prestižnom sveučilištu Pembroke. Ji-Yoon suočena je s jedinstvenim nizom izazova kao prva žena koja je predsjedala odsjekom.

Tv Series Detalji:
Glavne uloge Glumci: Sandra Oh, Jay Duplass, Holland Taylor, Bob Balaban, Nana Mensah, David Morse, Everly Carganilla
Kreator: Amanda Peet, Annie Wyman
Žanr: Comedy, Drama, Tv Series
Trajanje: /
Zemlja: USA
Objavio: IMDB

Trailer Tv Series The Chair:

- Advertisement -

Povezani Članci

Najnoviji članci

Pročitajte jos...