Tuesday, May 17, 2022
HomeTraileriThe Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021) Trailer Film

The Conjuring: The Devil Made Me Do It (2021) Trailer Film

-

Patrick Wilson i Vera Farmiga vratili su se kao poznati demonolozi supruga i suprug i istražitelji paranormalnih prilika Ed i Lorraine Warren u potpuno novom nastavku filma “Conjuring”, za koji je objavljen službeni trailer.

“The Conjuring: The Devil Made Me Do It” sedmi je film u megauspješnoj franšizi horor filmova producenata Jamesa Wana i Petera Safrana. Ovaj se dio labavo temelji na šokantnom slučaju posjeda Arnea Cheyennea Johnsona. Priča je to o prvom slučaju u povijesti SAD-a da bi osumnjičenik za ubojstvo kao obranu tražio demonsko posjedovanje.

Režirao ga je pomagač “Prokletstvo iz La Llorone” Michael Chaves, novi horor film započinje pozivom Warrensa da pomognu istjerivanju zlih duhova iz mladog opsjednutog dječaka. I, naravno, stvari odatle postaju samo čudnije.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It Film u kinima od Juna 2021 !

Radnja Filma Ukratko:

Pravi užas se vraća. Na temelju spisa predmeta Eda i Lorraine Warren.

The Conjuring: The Devil Made Me Do It Otkriva jezivu priču o teroru, ubojstvu i nepoznatom zlu koja je šokirala čak i iskusne istražitelje paranormalnih života u stvarnosti Ed i Lorraine Warren. Jedan od najsenzacionalnijih slučajeva iz njihovih dosjea, započinje borbom za dušu dječaka, a zatim ih odvodi dalje od svega što su ikada prije vidjeli, kako bi prvi put u povijesti SAD-a osumnjičenik za ubojstvo tvrdio da je demonski posjed kao obrana.

Detalji filma:

Glavne uloge Glumci: Vera Farmiga, Patrick Wilson, Ruairi O’Connor, Sarah Catherine Hook, Julian Hilliard
Redatelj: Michael Chaves
Scenarist: David Leslie Johnson-McGoldrick
Žanr Filma: Horor, Mistarija, Triler, Filmovi 2021
Trajanje filma: / | Godina: 2021
Zemlja: USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma:

Denis Nekic
Denis Nekic
ABOUT: Founder of "Recenzije Filmova i Serija". I am just one of those people who love to watch films and series. I can be considered as movie freak or movie enthusiast as I generally watch new movies playing in cinemas. I also enjoy watching US television series and occasionally Asian series. In addition, I would like to clarify the rating which I put at the end of my post. This rating is given purely based on my subjective opinion and total enjoyment of watching the movie. So if I truly enjoy the movie or TV series, for sure the rating would be high, whereas if I am unable to enjoy it, most likely the rating would be lesser.

Pročitajte jos...

Latest posts