Saturday, May 15, 2021

The Courie 2019 Trailer Filma

Objavljen je službeni trailer za akcijski triler “The Courier”, u kojem glumi Olga Kurylenko (Quantum of Solace) s dobitnikom Akademije Gary Oldmanom (Darkest Hour) i Dermotom Mulroneyom (Homecoming).

Film se usredotočuje na živahnog kurira bez motocikla (glumi ga Kurylenko) koji je angažiran da isporuči sumnjivi paket nemilosrdnom lordu za međunarodne zločine (Oldman).

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Kad se pokaže da je paket bomba namijenjena ubistvu nevinog očevidaca (kojeg glumi Amit Shah, iz Putovanja stotinjak stopa), za kojeg se očekuje da će svjedočiti na brzom kaznenom suđenju gospodara zločina, Kurylenkov tajanstveni lik transportera postaje svjedok malo zaštitnika jer pokušavaju preživjeti gomilu smrtonosnih ubojica i ubojica iz ugovora.

U sporednim ulogama William Moseley (Kronike Trilogije Narnije) i Alicia Agneson (TV Vikingi), akcijski film napisao je i režirao britanski filmski stvaralac Zackary Adler (Uspon footsoldier 3, Uspon krajeva, Pad pada Krays).

The Courier Film u kinima od Novembra, 2019 !

Radnja Ukratko:

Ovaj intenzivni akcijski triler odvija se u stvarnom vremenu dok se dvije upletene duše bore za svoj život. Pobjednik akademije, Gary Oldman, glumio je zločestog šefa zločinca koji je ubio Nicka, usamljenog svjedoka koji je trebao svjedočiti protiv njega. Unajmljuje misterioznu kurirku za motocikle (Olga Kurylenko) kako bi nesvjesno isporučio bombu s otrovnim plinovima kako bi ubio Nicka. Ali nakon što spasi Nicka od sigurne smrti, dvojac se mora suočiti s vojskom nemilosrdnih unajmljenih ubojica kako bi preživljeli noć.

The Courier Detalji filma:

TEKST SE NASTAVLJA ISPOD OGLASA

Glavne uloge Glumci: Olga Kurylenko, Gary Oldman, Dermot Mulroney, Amit Shah, William Moseley, Alicia Agneson
Redatelj: Zackary Adler
Scenarist: Zackary Adler, James Edward Barker
Žanr Filma: Triler, Akcija, Drama
Trajanje filma: 97 min
Zemlja: UK | USA
Oficijalni Sajt: IMDB

Trailer Filma :

The Forever Purge (2021) Trailer Filma

Pogledajte prvu službenu najavu za novi dio u filmskoj franšizi "The Forever Purge" koja...

Blindspotting Season 1 (2021) Trailer Serije

Službeni trailer objavljen je za nadolazeću originalnu seriju STARZ temeljenu na filmu "Blindspotting" iz...

Queen Bees (2021) Trailer Filma

Oskarovka Ellen Burstyn glumi žestoko neovisnu seniorku koja se bori s novim životom kao...

MJESTO ZA VAŠU REKLAMU